KILPAILUEHDOT

Kirjoita arvostelu ja voita PerfectCare Ultrasonic -tahranpoistokynä!

Aikavälillä 16. marraskuuta 2020 ja 15. joulukuuta 2020 sinulla, joka omistat Electrolux-tuotteen ja kirjoitat tuotearvostelun tuotteellesi Electrolux-sivustolla www.electrolux.fi, on mahdollisuus voittaa tahranpoistokynä, arvoltaan 108,95 EUR.

Katso alta kilpailun säännöistä kenellä on oikeus osallistua kilpailuun.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy hyväksyä kilpailun ehdot. Tämän teet napsauttamalla ruutua jossa ilmoitat haluavasi osallistua kilpailuun sekä hyväksyväsi ehdot. Hyväksymällä kilpailun ehdot vahvistat että ymmärrät kuinka Electrolux käyttää henkilökohtaisia tietojasi kilpailun yhteydessä.

Jos et hyväksy kilpailuehtoja tai täytä niissä asetettuja vaatimuksia, et osallistu kilpailuun tai hyväksy näitä kilpailusehtoja.

 

Kuka järjestää kilpailun?

Kilpailun järjestää Electrolux HemProdukter AB (”Electrolux”).

Organisationsnummer: 556010-6626

Sankt Göransgatan 143, 112 17 Stockholm

Tel kundservice: 0771 – 76 76 76

 

Kilpailun ajankohta

Kilpailu alkaa 16. marraskuuta 2020 klo 00:01 ja loppuu 15. joulukuuta 2020 klo 23:59. Tuotearvosteluita, jotka on jätetty ennen kilpailun alkamista tai sen loppumisen jälkeen, ei oteta huomioon.

 

Kuka voi osallistua?

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on täytynyt täyttää 18 vuotta ja asuttava Suomessa. Electroluxin työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy omistaa tai olla käyttänyt tuotetta, jonka arvostelet. Jättääksesi tuotearvostelun, on tuotteen löydyttävä Electroluxin sovustolta www.electrolux.fi. Voit osallistua kilpailuun vain kerran, riippumatta siitä kuinka monta tuotearvostelua kirjoitat.

 

Kuinka kilpailuun osallistutaan ja mitä tuotearvostelun tulee sisältää?

Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla tuotearvostelu sivustolla kilpailun ajankohtana, ja hyväksymällä kilpailun ehdot. Jättääkseen tuotearvostelun, sinun on hyväksyttävä myös Electroluxin yleiset ehdot tuotearvosteluille, jotka ovat saatavilla sivustolla, jossa arvostelu kirjoitetaan. Tuotearvostelua, joka ei täytä Electroluxin ohjeita ja ehtoja arvostelun kirjoittamiselle ja näitä kilpailun ehtoja, ei oteta huomioon kilpailussa.

Tuotearvostelusi saa enimmiltään sisältää 200 sanaa. Jotta tuotearvostelusi olisi mukana kilpailussa, tulee sen sisältää todenmukainen kuvailu kokemuksestasi tuotteen laadusta, muotoilusta ja toimivuudesta. Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta, ja sekä positiiviset että negatiiviset tuotearvostelut ovat tervetulleita, kunhan ne heijastavat käyttökokemustasi tuotteen kanssa.

 

Kuinka kilpailun voi voittaa?

Voittajat valitsee Electroluxin työntekijöistä koostuva tuomaristo. Tuomaristo valitsee yhteensä viisi voittajaa, jotka ovat tuotearvostellussaan parhaalla ja todenmukaisella tavalla kuvailleet tuotteen laatua, muotoilua ja toimivuutta. Tämä tarkoittaa, että arvostelu kuvailee tuotteen ominaisuuksia tavalla, joka on luova ja rakenava samalla kun siitä on hyötyä muille kuluttajille. Tuomariston päätös on lopullinen ja siitä ei voi valittaa. Tuomaristolla ei myöskään ole velvollisuutta perustella voittajan valintaa tai miksi jokin tietty tuotearvostelu ei voittanut.

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 31. tammikuuuta 2021. Jos voittaja ei ole vastannut Electroluxille seitsemän päivän kuluessa siitä kun häneen on otettu yhteyttä, Electrolux pidättää oikeuden nimetä toinen voittaja. Ensin valittu voittaja menettää siten oikeutensa palkintoon, eikä hänellä ole oikeutta nostaa vaatimuksia Electroluxia vastaan.

Electrolux julkistaa voittajien nimet sivustolla voittajien valinnan yhteydessä.

 

Mitä kilpailussa voi voittaa?

Kilpailun palkintona on PerfectCare Ultrasonic -tahranpoistokynä, arvoltaan 108,95 EUR. Electrolux pidättää oikeuden vaihtaa palkinto toiseen samanarvoiseen tuotteeseen.

Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Mahdollisuudet toimituskulut palkinnon lähettämisestä voittajan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen maksaa Electrolux.

 

Voitosta maksettavat verot

Kilpailuista saadut palkinnot ovat voittajalle veronalaista tuloa eli voittaja maksaa verot. Kilpailijan vastuulla on ilmoittaa voitosta tai palkinnosta veroilmoituksella. Lue lisää ja tarkemmat ohjeet sivustolta vero.fi.

 

Tekijänoikeus

Jättämällä arvostelun, takaat että arvostelu vastaa omaa mielipidettäsi ja kokemustasi arvsotellusta tuotteesta, ja että se ei loukkaa kenenkään muun oikeuksia. Luovutat myös kaikki arvosteluun liittyvät tekijänoikeudet Electroluxille, mukaan lukien mutta ei siihen rajoittuen, kaikki voittoa tavoittelemattomat oikeudet, kuten oikeuden käyttää nimeäsi arvostelun käytön tai julkaisun yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että Electroluxilla on oikeus muun muassa käyttää (esimerkiksi tuotteiden markkinoinnin yhteydessä), muuttaa, siirtää, kopioida, poistaa kokonaisuudessaan, sovittaa, julkaista, kääntää, käyttää johdettujen teosten luomiseen, myydä tai jakaa tuotearvostelua tai sen osia kaikentyyppisissä kanavissa sekä laitteissa ympäri maailmaa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Henkilötietojen käsittely

Osallistumalla kilpailuun, hyväksyt, että Electrolux käyttää sähköpostiosoitettasi ottaakseen sinuun yhteyttä kilpailun tai arvostelusi johdosta. Hyväksyt myös, että Electrolux saa julkaista nimesi sivustolla mahdollisen voiton yhteydessä.

Lisätietoa siitä, kuinka Electrolux käsittelee henkilötietojasi kilpailuun osallistumiseen ja tuotearvsotelun kirjoittamisen yhteydessä, löydät täältä.

 

Muut varaukset

Electrolux pidättää oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja tai keskeyttää kilpailun. Electrolux suorittaa kilpailun itse, ja Facebook ja Instagram eivät ole osallisia kilpailuun.

Electrolux ei ole vastuussa tuotearvostelun katoamisesta, vahingoittumisesta, väärin lähettämisestä tai liian myöhäisestä toimituksesta. Electrolux ei myöskään ole vastuussa mistään teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai lopputulokseen.

Electrolux ei ole vastuussa kustannuksista, joita sinulle koituu kilpailuun osallistumisen tai arvostelun lähettämisen yhteydessä.

 

___________________