Kari Julin
"Luonto, lähiruoka ja kekseliäisyys ovat inspiraation lähteeni"
Olen Katja Tuomainen, 33-vuotias keittiömestari Vantaalta. Rakkauteni ruoanlaittoon on kuljettanut minua ympäri Suomea, aina Kuopiosta Helsinkiin.
Nykyisessä työssäni vastaan ravintolakeittiön toiminnasta Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kohtaan päivittäin satoja asiakkaita ja työssäni nautin siitä, että pääsen tiimini kanssa näyttämään matkustajille palan suomalaisesta ruokakulttuurista – kotimaisia raaka-aineita käyttäen.
Ruoanlaitto on suurin intohimoni ja erityisen tärkeänä omassa työskentelyssäni pidän raaka-aineiden kunnioitusta ja niiden monimuotoista käyttöä. Myös vapaa-aikani kuluu vahvasti ruoan parissa – olen Suomen Kokkimaajoukkueen jäsen ja parhaillaan harjoittelemme vuoden 2020 olympialaisiin.
Erityisesti nautin siitä, kun saan jakaa kokkaamisen ilon muiden kanssa – tervetuloa kanssani Electroluxin kokkikouluun.