Pure Q9 Imuri — Ota. Käytä. Valmis.

Pure Q9 Imuri — Ota. Käytä. Valmis.

Imuri ensiluokkaisella tehokkuudella

Tiesitkö, että viimeaikaisen tutkimuksen* mukaan ympäristömme siisteys voi vaikuttaa mielialaamme? Jopa 81 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi tuntevansa olonsa onnellisemmaksi puhtaassa kodissa. Eikä siisteys vaikuta ainoastaan onnellisuuteen, vaan 85 prosenttia vastaajista oli rentoutuneempia, 76 prosenttia nukkui paremmin ja 75 prosenttia oli vähemmän stressaantuneita. Tämän vuoksi suunnittelemme tuotteita, jotka helpottavat siivousta – jotta voit pitää huolta kodistasi vaivattomasti ja tehokkaasti.


*Hunting Dynasty, Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, toukokuu 2019

Grab & Go -lataaminen

Liukuu latauksesta käyttöön ja takaisin lataukseen vaivattomasti. Tartu vain kahvaan kiinni ja imuri on heti käyttövalmis.

Ei tehon alenemista*

Nauti täydestä tehosta koko siivouksen ajan, jopa silloin kun pölysäiliö on jo lähes täynnä. Syklonijärjestelmän kierteinen ilmanohjain erottelee pölyhiukkaset läpi virtaavasta ilmasta tehokkaammin. Tämän ansiosta imurin teho säilyy hyvänä, kun suodatin ei tukkiudu yhtä helposti ja vaatii harvemmin puhdistusta.

*Mitattu DMT (vakiotesti) -pölyllä täytetyllä pölysäiliöllä standardin IEC 5.1, 5.7 ja 5.9 mukaisesti maksimiteholla.

Huipputeho*, puolet hiljaisempi ääni**

Imuri ei ainoastaan säilytä tehokkuuttaan koko siivouksen ajan, vaan sen rikkaimuri-ominaisuus on suunniteltu pitämään mahdollisimman vähän ääntä, yhdistäen sujuvan ilmavirtauksen ja vaimennetun poistoilman puhalluksen. Rikkaimuri-ominaisuus vähentää imurin äänenvoimakkuuden puoleen, 73 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan.

*Mitattu DMT (vakiotesti) -pölyllä täytetyllä pölysäiliöllä standardin IEC 5.1, 5.7 ja 5.9 mukaisesti maksimiteholla.
**Käsi-imurin muotoilu alentaa imurin äänitehon puolet pienemmäksi. 3 dB(A) alhaisempi taso verrattuna perinteiseen käsi-imuriin (esim. ERGORAPIDO), mitattu ISO 3743:n mukaan.

Poikkeuksellinen suorituskyky

Ensiluokkainen suorituskyky ja lähes tuplasti pidempi käyttöaika kuin markkinoiden johtavalla kilpailijalla. Valitse kolmen eri tehotason väliltä, ja saat jopa 55 minuuttia käyttöaikaa. Muistitoiminnon ansiosta imuri jatkaa tauon jälkeen taas samoilla asetuksilla, joita käytit ennen taukoa.

Brush Roll Clean

Patentoitu toiminto, joka poistaa hiukset ja karvat lattiasuulakkeen harjarullan ympäriltä yhdellä napin painalluksella. Toimii automaattisesti myös silloin kun imuri ei ole käynnissä.

rikkaimuri

5-vaiheinen suodatus***

Tiivistetty suodatusjärjestelmä poistaa jopa 99,9% hiukkasista, joiden koko on 0,3 μm - 10 μm. Poistoilma on puhdasta ja raikasta.

1. Pitkittäinen sykloni ja kierteinen ilmanohjain: kiihdyttää ilmanvirtausta sykloniin, tehostaa roskan liikkumista pölysäiliöön. Vähentää tukkeutumista.
2. Kartiomainen verkkosuodatin.
3. Pestävä vaahtomuovisuodatin.
4. Pestävä syklonisäiliön mikrosuodatin.
5. Pestävä poistoilman vaahtomuovisuodatin tai pestävä E10 poistoilmansuodatin (E10 vakiona ALLERGY-mallissa).


***Mitattu EN 60312-1:2017 mukaan

Neljä eri väriä

Väri- ja mallivaihtoehdot lisävarusteineen

 • Pieni pölyharja
 • Rakosuulake
 • Pieni pölyharja
 • Rakosuulake
 • Erikoispitkä jatkoputki
 • Pieni pölyharja
 • Rakosuulake
 • Pehmeä iso harja karvoille
 • Moottoroitu Pet-suulake
 • Pieni pölyharja
 • Rakosuulake
 • Pehmeä iso harja
 • Moottoroitu Bed-suulake