Make Life Delicious

Make Life Delicious

Selviääkö Eeva paineen alla?  

Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni

 

Katso, onnistuuko Eeva Kolu valmistamaan täydellisen aterian nirsoimmillekin vieraille. Bon appétit!  

Katso kun Eeva Kolu valmistaa aterian kokeille

Electroluxin sous vide -höyryuuni

Auttava käsi

Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni! Katso, onnistuuko Eeva valmistamaan täydellisen aterian nirsoimmillekin vieraille.

 

Eeva Kolu ja kokit Electroluxin keittiössä

Tehosta makuja!

Mestarikokkien salaisuus Sous Vide on nyt kaikkien saatavilla. Nyt voit valmistaa täydellisen aterian kotona höyryttämällä lihaa, kalaa ja vihanneksia tyhjiöpakatuissa pusseissa matalassa lämpötilassa. Tämä tehostaa makuja ja nostaa aterian aivan uudelle tasolle. Katso, mitä Sous Vide -tekniikalla voi tehdä. 

Eeva Kolu pakkaa aterian tyhjiöpussiin Electroluxin keittiössä

Säilytä ravintoaineet, värit ja maut

Sous Vide -valmistustekniikka tarjoaa useita hyötyjä. Ruoka pakataan tyhjiöpusseihin, jolloin mehukkuus ja maku säilyvät. Kalasta tulee täydellisen kypsää ja liha säilyy mureana ja mehukkaana tasaisen ruoanlaittolämpötilan ansiosta. Valmistatpa sitten porkkanaa tai häränfileetä Electrolux -uunissa, SousVide muuttaa ruoan ravinteikkaaksi gourmet -ateriaksi!

Herkullinen ateria valmistettu Electroluxin keittiössä

Höyryuuni ja SousVide -toiminto

Uuni, jossa on kaikki mitä tarvitset. Tavallisesta kiertoilmasta erilaisiin höyrytoimintoihin, joissa mukana mm. kosteudentunnistus, aito 100 % höyrykypsennys, uudelleenlämmitys höyryllä ja Sous Vide. Uunissa on myös tyylikäs näyttö ja kosketusohjaus. Se sisältää 220 reseptiä, joissa uuni säätää oikean lämpötilan ja ajan automaattisesti reseptin mukaan. Lue lisää uunista täältä.

Electroluxin induktiokeittotaso

Mukautuva keittotaso

Induktiotasomme avulla voit unohtaa rajoitukset. Siinä on FlexiBridge -toiminto, jonka avulla voit helposti valita yhden suuren tai useamman pienen keittoalueen. Lämpö jakautuu keittotasolla tasaisesti juuri halutuille alueille. Lisäksi voit käyttää keittotasoa yhtenä lämpötila-alueena ja muuttaa lämpötilaa vain siirtämällä kattilaa. Tutustu induktiotasoon Flexibridge-toiminnolla.

Tee hyvä vihersmoothie

Masterpiece -tehosekoitin

Maistuva sekoitus tehosekoittimen avulla

Tee vaikutus vieraisiin herkullisella ja terveellisellä alkuruokasmoothiella! Sekoita juoma helposti Masterpiece tehosekoittimessamme ja tarjoile vaikka tyylikkäästi lasipurkeissa. Tehosekoittimessa on ainutlaatuinen PowerTilt -tekniikka, joka sekoittaa ainekset tasaisesti. Masterpiece sekoittaa ainekset matalammalla nopeudella, ilman turhaa lämpötilan nousua. Näin varmistetaan kaikkien raaka-aineiden säilyminen tuoreina ja raikkaina. Selkeä LED-näyttö kertoo, kuinka kauan ohjelma-aikaa on jäljellä.

Kokki Electroluxin keittiössä

Ravintola omassa kodissa

Oletko mestarikokki ja pidät uusien ihmisten tapaamisesta? Kokeile sosiaalista AirDine -ateriapalvelua, joka on nyt käytössä kaikkialla maailmassa. Sitä on helppo käyttää ja se tarjoaa hyvän ja tehokkaan arviointijärjestelmän sekä kotikokeille että vieraille. Voit ladata AirDine -sovelluksen maksutta App Storesta ja Google Playsta. Sitten vain aloittamaan!

Kata kuin ammattilainen

Lautaset, lasit ja aterimet ovat itsestään selvät, mutta muutamalla helpolla vinkillä voit piristää ruokapöytää tavallisena arkipäivänä tai tehdä vaikutuksen viikonlopun juhla-aterialla. Mielenkiintoisemman kattauksen tekemiseen ei tarvita paljon aikaa eikä vaivaa. Katso nopeat vinkkimme täältä.

Electroluxin höyryuunissa valmistettu ateria