UltraCaptic 5 vuoden takuu - ehdot

Edellyttäen, että tuote rekisteröidään verkossa 3 kuukauden sisällä ostopäivämäärästä ja alla olevat ehdot ovat voimassa, Electrolux Oy(“Electrolux”) tarjoaa tälle tuotteelle 5 vuoden takuun tuotteen valmistus- ja materiaalivikoja varten ja korjaa tai vaihtaa maksutta vialliset laitteet tai niiden osat.

Tämä takuu edellyttää, että tuote on ostettu Suomen Electrolux Oy:n valtuutetulta jälleenmyyjältä ja että tuote rekisteröidään 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä verkossa osoitteessa www.electrolux.fi/ultracaptic. Seuraavat tiedot tulee olla saatavilla ennen verkkorekisteröintiä:

Pölynimurin pohjassa sijaitsevassa arvokilvessä olevat tiedot:
- Tuotenumero
- Tuotteen sarjanumero
- Mallikoodi (ML-koodi)
Kuitissa olevat tiedot:
- Ostopäivämäärä
- Myyjä

1. Takuu mitätöityy, jos muu kuin Electroluxin valtuuttama huoltoliike/henkilö on poistanut tai vaihtanut jonkin tuotteen osan tai joitakin sen osia tai jos ne on vaihdettu muihin kuin Electroluxin toimittamiin osiin, tai jos muu kuin Electroluxin valtuuttama huoltoliike/henkilö on purkanut, korjannut tai käsitellyt tuotetta takuun ollessa voimassa. Electroluxin valtuuttamien huoltoliikkeiden yhteystiedot ovat saatavilla osoitteessa www.electrolux.fi.

2. Tämä takuu ei kata seuraavia:
Virheellisestä kokoamisesta tai asennuksesta aiheutuvat viat, lukuun ottamatta tapauksia, jolloin kokoamisen tai asennuksen on suorittanut Electroluxin valtuuttama huoltoliike/henkilö.
Ohjekirjan ohjeiden vastaisesta käytöstä aiheutuvat viat, mukaan lukien, niihin kuitenkaan rajoittumatta, virheellisen verkkojännitteen käyttö, väärinkäyttö, laiminlyönnit, onnettomuudet, valtuuttamattomat korjaukset, muutokset tai muokkaukset sekä ylivoimaiset esteet ja muut Electroluxin hallinnan ulkopuolella olevat tapahtumat.
Muusta kuin kotikäytöstä aiheutuvat viat.
Normaali kuluminen.
· Osien, kuten hihnojen, harjojen, suodattimien, suodattimen pidikkeen, sulakkeen, paristojen ja lisävarusteiden normaali kuluminen, sillä kyseisten osien käyttöikä riippuu käyttömäärästä ja käytön luonteesta.
· Suodattimien tukoksista tai tukoksien poistamisesta aiheutuvat viat.
Electroluxin standardiosista/-varaosista (esim. suodattimet, harjat, hihnat, jne.) poikkeavista osista ja lisävarusteista aiheutuvat viat.
Kuluvat osat tai lisävarusteet (esim. suulakkeet, pyörät, suodattimet), ellei niiden todeta olevan viallisia ostohetkellä.

3. Electrolux korvaa ainoastaan Electroluxin valtuuttaman huoltopalvelun suorittamat korjaukset.

4. Kaikki tämän takuun piirissä vaihdetut tuotteet tai vialliset osat ovat vaihdon jälkeen Electroluxin omaisuutta.

5. Electrolux pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilmoituksetta.

YHTEYSTIEDOT
Oy Electrolux Ab
Lautatarhankatu 8 B
00581 HELSINKI

Kopio ostotositteesta tulee säilyttää myös rekisteröinnin jälkeen.

*Mainitse asiakaspalveluun soittaessasi tuotteen ostopäivä sekä arvokilvestä seuraavat tiedot: merkki, malli, tuotenumero ja sarjanumero. Kuluttajaneuvonta: 09/85635005 (pvm) tai kuluttajaneuvonta@electrolux.fi.

Tämä takuu ei vaikuta maakohtaisiin lainmukaisiin oikeuksiin.