100 päivän palautusoikeus

Kokeile kotona

Annamme kaikille, jotka rekisteröivät kampanjan piiriin kuuluvan tuotteensa kahden viikon sisällä, mahdollisuuden koittaa niitä 100 päivän aikana.  Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin!*
Rekisteröi tuotteesi nyt

100 päivän palautusoikeus

Kampanjamme 100 päivän palautusoikeus on suurten kodinkoneiden osalta päättynyt.

- Mikäli olet rekisteröinyt Pure F9 -varsi-imurin, lue lisää Pure F9 -välilehdeltä.

- Mikäli olet rekisteröinyt Pure A9 -ilmanpuhdistimen, lue lisää Pure A9 -välilehdeltä.

- Mikäli olet rekisteröinyt muun kampanjan piiriin kuuluvan kodinkoneen, lue lisää Tee näin -välilehdeltä.

Electrolux Pure F9 -imurin tyytyväisyystakuu

Haluatko tutustua?
100 päivän tyytyväisyystakuu – kokeile itse! 

Nyt voit hyvillä mielin valita täysin uudenlaisen imurin ja todeta itse, miten siivous sujuu entistä joustavammin ja tehokkaammin. Electrolux tarjoaa Pure F9 varsi-imurille huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun. Voit testata tuotetta kotona kaikessa rauhassa. Mikäli et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa imurin ja saada rahat takaisin.

Kampanjan ohjeet ja ehdot

100 päivän tyytyväisyystakuun toimintamalli on helppo ja selkeä. Edellytämme ainoastaan, että hankkimasi Pure F9 imuri on rekisteröity. Tuotteen rekisteröinti tulee tehdä 14 päivän sisällä hankinnasta. Palauttaja on velvollinen maksamaan lähetyksestä aiheutuvat postituskulut. 

Palautukset lähetetään suoraan Electroluxille ja tästä tulostetaan mukaan palautuslomake, joka tulee täyttää huolellisesti. Täytetyn lomakkeen lisäksi tulee palautuksen yhteydessä toimittaa alkuperäinen kuitti (tai selkeä kuittikopio). Palautus tulee toimittaa Electroluxille 100 päivän sisällä ostokuitin päiväyksestä. Imurin tulee olla toimiva ja siistissä kunnossa, pakattuna omaan alkuperäiseen pakkaukseensa. Kaikki osat ja lisätarvikkeet tulee olla mukana. Täyden ostohinnan takaisinmaksun edellytys on, että kaikki osat on palautettu ja palautuslomakkeen kaikki kentät on täytetty. Electrolux palauttaa tuotteen ostohinnan (kuitissa oleva summa) lomakkeessa ilmoitetulle suomalaiselle pankkitilille 90 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Huomaathan, että palautuksen postikuluja emme korvaa.

Palautusoikeus koskee Pure F9 -imureita, jotka on ostettu valtuutetulta Electrolux-myyjältä tai Electrolux.fi-sivustolta. Valtuutettujen myyntipaikkojen luettelo löytyy täältä.  Tyytyväisyystakuu on toistaiseksi.

Pure F9 imurimallit: PF91-ALRPPF91-ALRGY, PF91-ANIMA, PF91-6IBM, PF91-4IG, PF91-4ST.

Tervetuloa imuroinnin uuteen aikakauteen!

Lue lisää

Electrolux Pure A9 -ilmanpuhdistimen tyytyväisyystakuu

Haluatko tutustua?

100 päivän tyytyväisyystakuu – kokeile itse! 

Electrolux tarjoaa Pure A9 -ilmanpuhdistimelle huikean 100 päivän tyytyväisyystakuun. Voit testata tuotetta kotona kaikessa rauhassa. Mikäli et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa ilmanpuhdistimien ja saada rahat takaisin.

Kampanjan ohjeet ja ehdot

100 päivän tyytyväisyystakuun toimintamalli on helppo ja selkeä. Edellytämme ainoastaan, että hankkimasi Pure A9 -ilmanpuhdistin on rekisteröity. Tuotteen rekisteröinti tulee tehdä 14 päivän sisällä hankinnasta. Palauttaja on velvollinen maksamaan lähetyksestä aiheutuvat postituskulut. 

Palautukset lähetetään suoraan Electroluxille ja tästä tulostetaan mukaan palautuslomake, joka tulee täyttää huolellisesti. Täytetyn lomakkeen lisäksi tulee palautuksen yhteydessä toimittaa alkuperäinen kuitti (tai selkeä kuittikopio). Palautus tulee toimittaa Electroluxille 100 päivän sisällä ostokuitin päiväyksestä. Ilmanpuhdistimen tulee olla toimiva ja siistissä kunnossa, pakattuna omaan alkuperäiseen pakkaukseensa. Kaikki osat ja suodatin tulee olla mukana. Täyden ostohinnan takaisinmaksun edellytys on, että kaikki osat on palautettu ja palautuslomakkeen kaikki kentät on täytetty. Electrolux palauttaa tuotteen ostohinnan (kuitissa oleva summa) lomakkeessa ilmoitetulle suomalaiselle pankkitilille 90 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Huomaathan, että palautuksen postikuluja emme korvaa.

Palautusoikeus koskee A9-ilmanpuhdistimia, jotka on ostettu valtuutetulta Electrolux-myyjältä tai Electrolux.fi-sivustolta. Valtuutettujen myyntipaikkojen luettelo löytyy täältä.  Tyytyväisyystakuu on toistaiseksi voimassa.

Pure A9 ilmanpuhdistinmallit: PA91-604DG, PA91-604GY, PA91-404DG, PA91-404GY

Tervetuloa kokemaan räätälöity ilmanpuhdistus!

Lue lisää