Höyrykypsennetty parsa ja varsiparsakaali
Täydellisesti höyryttyä parsaa ja broccolinia
Valmistusaika: 3-5 minuuttia
Annokset: 4
Saat täydellisesti kypsytetyt varsiparsakaalit ja parsan höyryuunin avulla. Toisin kuin keitettäessä, jolloin kasvisten maku ja ravintoaineet saattavat liueta keitinveteen, höyryn avulla säilytät niiden maun, ravintoaineet että koostumuksen.
Höyryn avulla voit valmistaa täydellisen kypsän parsan ja broccolinin. Tarjoa sellaisenaan oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla tai maukkaan hollandaisekastikeen kera. Täydellinen lisuke niin arki-illallisille kuin juhlavampiin tilaisuuksiin. Katso resepti täältä:
Ainekset (4 annosta):
- 12 vihreää parsaa
- 4 varsiparsakaalia eli broccolinia (tai parsakaalia pieninä paloina)
- Oliiviöljyä
- Suolaa ja mustapippuria
Tee näin:
1. Leikkaa varsiparsakaalit neljään osaan ja laita jääkylmään veteen, kunnes ne käpristyvät.
2. Leikkaa pois parsojen kannat ja aseta parsat reikäpellin päälle varsiparsakaalien kanssa.
3. Höyrytä kasviksia täyshöyryllä 95 °C:ssa noin 3–5 minuuttia tai kunnes ne ovat sisältä hieman napakoita.
4. Viiimeistele ennen tarjoilua laadukkaalla oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla
Lisää herkullisia reseptejä höyryuunille:
Täydellisesti höyrykypsennetty nieriä yrttiöljyssä
Höyrytettyä lohta sitruunan, parsan ja perunoiden kera
Mehukas Sichuanin pippurilla maustettu kana uunissa
Lammaspaistia rosmariinilla ja timjamilla
Lohta kukkakaalin ja lehtikaalin kera
Perunasalaatti karkealla sinapilla
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
Reseptit höyryuuneille
Ota kaikki irti Electrolux-höyryuunistasi. Täältä löydät inspiroivia ja helppoja reseptejä höyryuunillesi.
-
-