Täydellisesti höyrytettyä nieriää höyryuunissa

Valmistusaika: 3 minuuttia
Annokset:

Perfekt ångad röding

Tutustu ohjeeseemme, jonka avulla valmistat herkullista nieriää höyryuunissa. Höyry kypsentää kalan hellävaraisesti ja estää sitä kuivumasta. Höyryn avulla saat tasaisesti kypsennetyn ja mehukkaan nieriän, joka maistuu herkulliselta – täydellinen sekä arkiaterioille ja juhlaillallisille!

Vinkki! Tarjoile nieriä klassisen beurre blanc -kastikkeen tai laadullaan yrttiöljyn kera.

 

Ainekset (4 annosta):

  • 4 nahallista nieriäfileetä
  • 25 g tilliä
  • 2 dl ruokaöljyä
  • 75 g lehtipinaattia

Tee näin:

1. Lämmitä öljy kasarissa 80-asteiseksi.

2. Hienonna yrtit tehosekoittimessa ja lisää öljy.

3. Sekoita 3–5 minuuttia tai kunnes öljystä tulee tummanvihreää.

4. Siivilöi ja laita jääkaappiin jäähtymään.

5. Laita nieriäfileet öljytylle pellille nahkapuoli ylöspäin.

6. Höyrytä kala täyshöyryssä 100 asteessa noin 3 minuuttia tai kunnes nahka irtoaa helposti.

7. Siirrä kala tarjoilulautaselle ja lorauta yrttiöljyä päälle.

 

Lisää herkullisia reseptejä höyryuunille: 

Confit-kypsennetyt perunat

Peruna-purjokeitto

Kermainen perunagratiini

Höyrykypsennetyt perunat

Höyrykypsennetty parsa ja varsiparsakaali

Höyrytettyä lohta sitruunan, parsan ja perunoiden kera

Mehukas Sichuanin pippurilla maustettu kana uunissa 

Lammaspaistia rosmariinilla ja timjamilla

Lohta kukkakaalin ja lehtikaalin kera

Perunasalaatti karkealla sinapilla

 

 

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan

  • Höyryuuni
    Höyryuuni

    Electroluxin höyryuunit avaavat uusia mahdollisuuksia keittiössä.

  • Ruoanlaitto

    Nosta ruoanlaitto uudelle tasolle innovatiivisten tuotteidemme avulla.

  • Reseptit

    Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia reseptejämme luodaksesi unohtumattoman aterian.