Täydellisesti höyrytettyä nieriää höyryuunissa
Valmistusaika: 3 minuuttia
Annokset: 4
Tutustu ohjeeseemme, jonka avulla valmistat herkullista nieriää höyryuunissa. Höyry kypsentää kalan hellävaraisesti ja estää sitä kuivumasta. Höyryn avulla saat tasaisesti kypsennetyn ja mehukkaan nieriän, joka maistuu herkulliselta – täydellinen sekä arkiaterioille ja juhlaillallisille!
Vinkki! Tarjoile nieriä klassisen beurre blanc -kastikkeen tai laadullaan yrttiöljyn kera.
Ainekset (4 annosta):
- 4 nahallista nieriäfileetä
- 25 g tilliä
- 2 dl ruokaöljyä
- 75 g lehtipinaattia
Tee näin:
1. Lämmitä öljy kasarissa 80-asteiseksi.
2. Hienonna yrtit tehosekoittimessa ja lisää öljy.
3. Sekoita 3–5 minuuttia tai kunnes öljystä tulee tummanvihreää.
4. Siivilöi ja laita jääkaappiin jäähtymään.
5. Laita nieriäfileet öljytylle pellille nahkapuoli ylöspäin.
6. Höyrytä kala täyshöyryssä 100 asteessa noin 3 minuuttia tai kunnes nahka irtoaa helposti.
7. Siirrä kala tarjoilulautaselle ja lorauta yrttiöljyä päälle.
Lisää herkullisia reseptejä höyryuunille:
Höyrykypsennetty parsa ja varsiparsakaali
Höyrytettyä lohta sitruunan, parsan ja perunoiden kera
Mehukas Sichuanin pippurilla maustettu kana uunissa
Lammaspaistia rosmariinilla ja timjamilla
Lohta kukkakaalin ja lehtikaalin kera
Perunasalaatti karkealla sinapilla
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia reseptejämme luodaksesi unohtumattoman aterian.