Miten höyryuuni toimii?
Höyrytoiminnolla varustettu uuni, joka tunnetaan myös höyryuunina, on yhä suositumpi. Höyry nostaa maut aivan uudelle tasolle, mutta myös värit, ravintoaineet ja koostumus säilyy paremmin. Tutustu höyryuunin etuihin.
Kypsennä höyryllä
Kun valmistat ruokaa höyryllä tehostuu kypsennys, sillä höyryn avulla lämmönsiirto tehostuu. Tehokkaampi lämmönsiirto mahdollistaa kypsentämisen matalammassa lämpötilassa, mikä vähentää ruoan sisältämän nesteen kondensoitumista. Näin ravintoaineet säilyvät mikä myös parantaa makua ja säilyttää ruoan koostumuksen. Höyryn avulla jokainen annos, aina kalasta joulukinkkuun, saa tasaisen kullanruskean ja rapean pinnan -täydellisen mehukasta, ilman riskiä yli-tai alikypsentämisestä.
Höyryuunin edut
-
Säilyttää maun ja ravintoaineet
Kypsennä höyryllä. Höyryn avulla ruoasta tulee sisältä mehukasta ja ulkoa rapeaa. Höyry säilyttää myös lihan, kalan ja lasagnen maun sekä koostumuksen - vain muutamia suosikkejamme mainitaksemme.
-
Ruoanlaitto pienemmällä sähkönkulutuksella
Kun vesi kondensoituu uunissa höyryksi, lämpö imeytyy syvemmälle ja nopeammin ruokaan. Lämpö siirtyy tehokaammin veden kautta verrattuna lämpimään ilmaan. Tämä vähentää ympäristövaikutuksia sekä pienentää energiakustannuksia.
-
Höyrytoimintoa on yllättävän helppo käyttää
Steamify-toiminnon avulla juhla-aterioiden valmistaminen höyryuunilla on yhtä helppoa kuin perinteisellä kiertoilmauunilla. Valitse vain kypsennysmenetelmä näpäyttämällä näyttöä, ja uuni hoitaa loput.
Tutustu Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Induktiotasot
Nosta ruoanlaittosi uudelle tasolle innovatiivisilla tuotteillamme.