Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Näin valmistat rapeat ja mehukkaat kanankoivet airfryerissa alle 30 minuutissa! Tämä resepti on nopea ja helppo - täydellinen arki-illalliseksi. Nauti esim. dipin, salaatin tai lohkoperunoiden kera!

Ainekset (Annoksia: 4)
- 6-8 kanankoipea
 - 1-2 kananmunaa, vatkattu 1 rkl vedellä
 - 100 g jauhoja
 - 200 g panko- tai tavallista korppujauhoa
 - 1 tl suolaa
 - 1 ripaus mustapippuria
 - 1 tl paprikajauhetta
 - Oliiviöljy (valinnainen)
 
Tee näin:
- Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään - jauhot, suola, paprikajauhe ja mustapippuri.
 - Paneroi kanankoivet ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunaseoksessa ja lopuksi pyöräytä korppujauhoissa/pankossa.
 - Sivele päälle kerros oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).
 - Levitä kanankoivet tasaisesti koriin ja kypsennä Drumstick-ohjelmalla: Kypsennä 200°C:ssa noin 25 min.
 - Kypsennä, kunnes sisälämpötila on 82°
 
Katso lisää airfryer-reseptejä
Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera
Täydellisesti kypsennetty liha
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
                - 
                        
         - 
                        
         - 
                        
        Airfryer reseptitLöydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.