Paahdetut kasvikset airfryeri-laitteessa

Huomaa, miten helposti valmistat täydellisesti paahdettuja kasviksia airfryerissa. Saat rapeat ja maukkaat kasvikset hetkessä - paljon nopeammin kuin perinteisessä uunissa! Sopii erinomaisesti liha-, kala- ja kasvisruokiin samoin kuin kevyeksi ja ravitsevaksi lounaaksi tai illalliseksi kanafileen tai lohipalan kera.

Rostade grönsaker tillagade i airfryer snyggt serverade på en tallrik.

Ainekset (Annoksia: 4)

  • 1 munakoiso
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 10 vihreää parsaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl tuoretta silputtua timjamia
  • 1 ripaus mustapippuria

Tee näin:

  1. Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa 1,5 cm:n viipaleiksi ja paprika 2x2 cm:n paloiksi.

  2. Poista parsan alaosa.

  3. Mausta kaikki kasvikset parsaa lukuun ottamatta oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla timjamilla.

  4. Kypsennä kasvikset käyttämällä airfryerin Kasvikset-ohjelmaa tai kypsennä 200°:ssa noin 20-25 minuuttia.

  5. Lisää parsa muiden kasvisten joukkoon kypsennyksen puolivälissä.

Katso lisää airfryer-reseptejä

Rapeat ja mehukkaat kanankoivet

Täydellisesti kypsennetty liha

Appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi

Rapeat bataattiranskalaiset

Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera

Mehukkaat mustikkamuffinssit

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan