Taste of Helsinki

Taste of Helsinki

Ainutlaatuisia makuelämyksiä

Taste of Helsingissä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uskomattomia makuelämyksiä ruoan ja juoman parissa. Parhaat suomalaiset ravintolat näyttävät osaamistaan loihtiessaan annoksiaan tähän kulinaristiseen piknik-tapahtumaan.

Taste of Helsinki -tapahtuma

Electrolux, virallinen yhteistyökumppani

Taste Festival on yksi maailman suurimmista gastronomisista konsepteista! Se on niittänyt maailmanlaajuista menestystä Lontoossa, Tukholmassa, Moskovassa, Oslossa... Taste of Helsingin aikana Electrolux esittelee kumppanikokit ja -ravintolat. Ruoanlaiton harrastajat voivat nauttia Suomen parhaiden ravintoloiden antimista ja olla vuorovaikutuksessa parhaiden huippukokkien kanssa. Taste Festival järjestettiin Helsingin Kansalaistorilla 15.-18. kesäkuuta 2017.

Chef's Secrets

Yksi Taste of Helsingin suosituimmista ohjelmista on Electroluxin järjestämä kokkikoulu, jossa osallistujat pääsevät hiomaan kokkailutaitojaan Suomen kokkimaajoukkueen kokkien kanssa. Tässä videossa voit katsoa tunnelmia vuodelta 2016! Klikkaamalla alla olevaa linkkiä voit katsoa vuoden 2017 Facebook Live -lähetystä jälkikäteen.

Chef's secrets - Taste of Helsinki

Chef's secrets -menu 2017

Löydä vuoden 2017 Taste of Helsingin Chef's Secrets -menun reseptit. Reseptit ovat Suomen Kokkimaajoukkueen Niko Suomalaisen ja Kari Julinin luomia. 

Chef's Secrets
Chef's Secrets

Chef’s Secrets on oma ainutlaatuinen kokkikoulumme, jossa pääset kokkaamaan Suomen Kokkimaajoukkueen jäsenten rinnalla.

Smoothie Bar
Smoothie Bar

Uudesta Electrolux Smoothie Academystä löydät tuoreimmat smoothie-trendit ja voit valmistaa itsellesi juoman omalla twistilläsi.

Plancha -grilli
Asiantunteva tuotevalikoimamme

Electrolux on päivittäinen kumppanisi kulinaristisissa nautinnoissa. Kehitetty ammattilaisille, nyt kaikkien saatavilla.

Kokkien valinnat

Infinite Pure -keittotaso
Infinite Pure -induktiokeittotaso

Tarkka lämmönsäätö ja vapaus käyttää kaikenkokoisia kattiloita ja pannuja koko Infinite-induktiokeittoalueella.

Lue lisää

Combisteam -höyryuuni
Combisteam -höyryuuni

Haluatpa paahtaa, leipoa tai tehdä leivonnaisia reseptistä riippumatta, Electrolux CombiSteam -höyryuuni auttaa tuomaan uuden ulottuvuuden suosikkiruokiisi.

Löydä höyryuunit

MasterPiece Collection
MasterPiece Collection

Tutustu MasterPiece -mallistoon, joka auttaa sinua luomaan poikkeuksellisia ruokanautintoja.

Lue lisää

Aki Kinnusen salainen ainesosa: ketunleipä

Keittiömestari Aki Kinnusen salainen ainesosa on ketunleipä. Se sopii niin suolaisen kuin makeankin ruoan kanssa.