Tutustu

Infinite Chef Cookware -mallistoon

Infinite Chef -kattilasta ruokaa asetteleva kokki
Induktioon sopivat keittoastiat

Mallistomme keittoastiat sopivat kaikkiin keittotasoihin ja ne ovat täysin tasaisia, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti koko keittopinnalle parhaita tuloksia varten. Kattilat ja pannut säilyttävät lisäksi muotonsa.

Electrolux Infinite Chef -keittoastiavalikoima induktiokeittotasolla

Palkittu keittoastia

Uusi Infinite Chef -keittoastiavalikoima tekee vaikutuksen missä tahansa keittiössä pitkään kestävällä suorituskyvyllä ja hienolla heijastavalla teräspinnalla. Energiatehokkaaksi suunniteltu, ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu ja monikerroksisen rakenteen omaava mallisto palkittiin Green Product Award -palkinnolla. 

Infinite Chef -paistinpannun, soteerauspannun ja kastikesiivilän avulla valmistetut liharuoat ja vihannekset

Ensiluokkainen keittoastia, huippuluokan suorituskyky

Saavuta huippuluokan tulokset Infinite Chef Collection -malliston monikerroksisella rakenteella, oli kyseessä mikä tahansa keittotaso. Induktiokeittotasoa käytettäessä kattilat ja pannut kuumenevat sisäisten alumiinikerroksien ja ulkoisen teräsrakenteen ansiosta 14 kertaa nopeammin perinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittoastioihin verrattuna. Ruoanlaitto on tehokasta, sillä materiaaliyhdistelmän ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko pintaan. Mallisto on lisäksi korroosionkestävä, helposti puhdistettava ja turvallinen käytettäväksi uunissa ja astianpesukoneessa.

Infinite Chef Collection Electroluxin keittiössä

Ammattilaisten testaama

Jokainen valikoiman keittoastia edustaa alan huippua, sillä ne on suunniteltu ja luotu yhteistyössä ammattilaiskokkien kanssa. Electrolux on tehnyt yhteistyötä maailman arvostetuimpien ravintoloiden kanssa yli 90 vuoden ajan parhaiden laitteiden suunnittelemiseksi ja valmistamiseksi. Uusi Infinite Chef Collection perustuu ammattitaitoomme sekä ammattilaiskokkien läheisestä yhteistyöstä saatuun inspiraatioon.

Tutustu Infinite Chef -keittoastiavalikoimaan

 • Parsakaali suuressa kattilassa
  Iso Stockpot-kattila

  Ajattele isosti ja nauti suuresta kapasiteetista kun kokkaat maukkaita aterioita perheelle ja ystäville. Keitä isoja keittoja ja patoja tässä 9 ltr kattilassamme.

  Osta

 • Stockpot -kattila pastan valmistamiseen ja valuttamiseen
  Stockpot Pasta Insert

  Nostat sen vain pois Stock Potista ja saat herkullista al dente pastaa joka kerta. Täydellinen lisävaruste, jonka avulla keität ja valutat veden spaghettia, linguinea ja fettuccinea valmistettaessa.

  Osta

 • Low Casserole
  Low Casserole

  Kaksi kahvaa tekee 4,5 litran Low Casserolesta todella monipuolisen pannun. Valmista useita herkullisia ruokalajeja hauduttamalla ja hiljalleen keittämällä. Se sopii erinomaisesti kermaisen risoton ja kanapatojen valmistamiseen, hauduttamiseen ja keittämiseen ilman ylikiehumisen vaaraa.

  Osta

 • Tuoreita tomaatteja ja valkosipulia Infinite Chef -paistinpannussa
  Saucepan

  3 litran Saucepan on ensiluokkainen pannu kastikkeiden valmistamiseen, hauduttamiseen, keittämiseen sekä kuorrutuksien valmistamiseen, karamellisointiin ja höyrykypsennykseen.

  Osta

 • Lihaa paistumassa soteerauspannussa
  Conical Sauté

  2 litran Conical Sauté -ruskistuspannu sopii hyvin pienten liha- ja kasviserien kuullottamiseen säilyttäen ainekset mehukkaina ja maukkaina.

  Osta

 • Tomaatteja kastikesiivilässä
  Chinois Colander

  Lisää Conical Sauté -pannun monipuolisuutta ammattimaisella siivilällä, joka sopii erinomaisesti tasaisten ja maukkaiden kastikkeiden, keittojen ja vanukkaiden valmistamiseen.

  Osta