Tutustu

Infinite Chef Collection -mallistoon

Infinite Chef -kattilasta ruokaa asetteleva kokki
Induktioon sopivat keittoastiat

Mallistomme keittoastiat sopivat kaikkiin keittotasoihin ja ne ovat täysin tasaisia, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti koko keittopinnalle parhaita tuloksia varten. Kattilat ja pannut säilyttävät lisäksi muotonsa.

Electrolux Infinite Chef -keittoastiavalikoima induktiokeittotasolla

Palkittu keittoastia

Uusi Infinite Chef -keittoastiavalikoima tekee vaikutuksen missä tahansa keittiössä pitkään kestävällä suorituskyvyllä ja hienolla heijastavalla teräspinnalla. Energiatehokkaaksi suunniteltu, ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu ja monikerroksisen rakenteen omaava mallisto palkittiin Green Product Award -palkinnolla. 

Infinite Chef -paistinpannun, soteerauspannun ja kastikesiivilän avulla valmistetut liharuoat ja vihannekset

Ensiluokkainen keittoastia, huippuluokan suorituskyky

Saavuta huippuluokan tulokset Infinite Chef Collection -malliston monikerroksisella rakenteella, oli kyseessä mikä tahansa keittotaso. Induktiokeittotasoa käytettäessä kattilat ja pannut kuumenevat sisäisten alumiinikerroksien ja ulkoisen teräsrakenteen ansiosta 14 kertaa nopeammin perinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittoastioihin verrattuna. Ruoanlaitto on tehokasta, sillä materiaaliyhdistelmän ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko pintaan. Mallisto on lisäksi korroosionkestävä, helposti puhdistettava ja turvallinen käytettäväksi uunissa ja astianpesukoneessa.

Infinite Chef Collection Electroluxin keittiössä

Ammattilaisten testaama

Jokainen valikoiman keittoastia edustaa alan huippua, sillä ne on suunniteltu ja luotu yhteistyössä ammattilaiskokkien kanssa. Electrolux on tehnyt yhteistyötä maailman arvostetuimpien ravintoloiden kanssa yli 90 vuoden ajan parhaiden laitteiden suunnittelemiseksi ja valmistamiseksi. Uusi Infinite Chef Collection perustuu ammattitaitoomme sekä ammattilaiskokkien läheisestä yhteistyöstä saatuun inspiraatioon.

Tutustu Infinite Chef -keittoastiavalikoimaan

Parsakaali suuressa kattilassa
Iso Stockpot-kattila

Ajattele isosti ja nauti suuresta kapasiteetista kun kokkaat maukkaita aterioita perheelle ja ystäville. Keitä isoja keittoja ja patoja tässä 9 ltr kattilassamme.

Osta

Stockpot -kattila pastan valmistamiseen ja valuttamiseen
Stockpot Pasta Insert

Nostat sen vain pois Stock Potista ja saat herkullista al dente pastaa joka kerta. Täydellinen lisävaruste, jonka avulla keität ja valutat veden spaghettia, linguinea ja fettuccinea valmistettaessa.

Osta

Low Casserole
Low Casserole

Kaksi kahvaa tekee 4,5 litran Low Casserolesta todella monipuolisen pannun. Valmista useita herkullisia ruokalajeja hauduttamalla ja hiljalleen keittämällä. Se sopii erinomaisesti kermaisen risoton ja kanapatojen valmistamiseen, hauduttamiseen ja keittämiseen ilman ylikiehumisen vaaraa.

Osta

Tuoreita tomaatteja ja valkosipulia Infinite Chef -paistinpannussa
Saucepan

3 litran Saucepan on ensiluokkainen pannu kastikkeiden valmistamiseen, hauduttamiseen, keittämiseen sekä kuorrutuksien valmistamiseen, karamellisointiin ja höyrykypsennykseen.

Osta

Lihaa paistumassa soteerauspannussa
Conical Sauté

2 litran Conical Sauté -ruskistuspannu sopii hyvin pienten liha- ja kasviserien kuullottamiseen säilyttäen ainekset mehukkaina ja maukkaina.

Osta

Tomaatteja kastikesiivilässä
Chinois Colander

Lisää Conical Sauté -pannun monipuolisuutta ammattimaisella siivilällä, joka sopii erinomaisesti tasaisten ja maukkaiden kastikkeiden, keittojen ja vanukkaiden valmistamiseen.

Osta

Infinite Chef -paistinpannulla kypsyvä liha
Frying Pan

Monipuolisella pannulla voit paistaa, kuullottaa ja ruskistaa ainekset nopeasti ja tasaisesti. Valmistat mehukkaita pihvejä ja mureita kalafileitä, sillä se vähentää kosteutta tasaisesti paistamisen aikana rapean lopputuloksen saavuttamiseksi.

Osta

Tarttumattomassa paistinpannussa valmistuvat kananmunat
Non-stick Frying Pannut

Samppanjanväriset Non-stick Frying Pan Set -sarjan alumiinipäällystetyt pannut sopivat hyvin jokapäiväiseen paistamiseen, kuullottamiseen ja ruskistamiseen vähäisellä öljymäärällä tai kokonaan ilman öljyä.

Osta

Infinite Chef Collection

Löydä kaikki Infinite Chef Collectionin keittoastiat.

Näytä mallisto