TÄRKEÄ TURVALLISUUSILMOITUS – Electrolux Pure F9

Electrolux-safety-imagery.png

Electrolux pyytää, että tiettyjen sarjanumeroiden johdottoman Electrolux Pure F9 -pölynimurin omistajat lopettavat välittömästi laitteen käytön mahdollisen turvallisuusongelman vuoksi.


Syynä on tuotteessa käytetyn komponentin ongelma, joka tietyissä olosuhteissa voi aiheuttaa ylikuumenemista ja johtaa imurin syttymiseen palamaan. Ylikuumenemista pidetään vakavana vaarana, joka voi johtaa tulipalon leviämiseen lähellä olevaan syttyvään materiaaliin.


Asianomaisten mallien omistajia pyydetään ottamaan yhteyttä Electroluxin asiakaspalveluun, puh: +358 9 856 36000, saadakseen tietoa tuotteen palautusmahdollisuuksista ja mahdollisista ratkaisuvaihtoehdoista (tuotteen vaihto tms.)

Tähän mennessä ei ole ilmoitettu henkilö- tai omaisuusvahingoista. Otamme asian kuitenkin erittäin vakavasti, koska asiakkaidemme turvallisuus on meille Electroluxilla ykkösasia. Olemme päättäneet poistaa välittömästi myynnistä kaikki sarjan tuotteet, joita ongelma koskee.

Asia koskee seuraavia tuoteryhmiä:

Klikkaa yllä olevaa kuvaa avataksesi dokumentin (pdf), joka sisältää tuotetietoja

Varmista asia tarkistamalla laitteesi malli, tuotenumero (PNC) ja sarjanumerot (SN). Ne löytyvät etiketistä imurin sykloniyksikön takana.

 

Pidä seuraavat tiedot saatavilla ottaessasi yhteyttä Electroluxiin:

Kyseiset tiedot löytyvät laitteen arvokilvestä.

Jos laitteesi tuotenumero löytyy listalta niin tarkistathan vielä löytyykö myös laitteen sarjanumero listattuna. Jos molemmat täsmäävät, lopeta tuotteen käyttö välittömästi, pidä se erillään latausasemasta ja poista latausaseman töpseli pistorasiasta.

Jos malli ja tuotenumero (PNC) täsmäävät ja laitteella on yksi yllä mainituista sarjanumeroista (SN), eikä paikallinen Electrolux asiakaspalvelu ole vielä ottanut sinuun yhteyttä, soita Electrolux asiakaspalveluun, +358 9 856 36000, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@electrolux.com saadaksesi tietoa tuotteen palauttamisesta ja palautuksen hyvittämisestä.

Lisätietoja: Asia ei koske muita Electrolux Pure F9-sarjan tuotteita, joissa on eri sarjanumerot. Asia ei koske muita Electrolux-tuotteita mukaan lukien muut pölynimurit.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.