Tuotetiedot

Monipuoliset anturit ja ionisaattori-toiminto. Puhdistimen voi sijoittaa seinälle tai lattialle. Mallissa on vakiona seinäkiinnityspidike ja kätevä kantokahva. Automaattinen tehonsäätö ja ohjaus Wellbeing-mobiilisovelluksen avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

Suorituskykyistä ilmanpuhdistusta. Suunniteltu tarpeisiisi.

Nauti puhtaammasta kodista monitasoisen ilmanpuhdistimemme avulla. Se on suunniteltu asetettavaksi lattialle tai tilan säästämiseksi ripustettavaksi seinälle. Etupaneelin Kvadrat-tekstiilikansi 1) mahdollistaa tyylikkään räätälöinnin sisustuksen mukaan.

1) Räätälöidyt varusteet myynnissä erikseen

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

Viimeistelty ilme kotiisi

Erottuva muotoilu ja erilaiset tekstiilikannet saavat Well A7 -ilmanpuhdistimen sulautumaan sisustukseen niin makuuhuoneessa kuin olohuoneessakin. Äänitaso on vain 24 db(A) 2), mikä vastaa kevyttä sadetta eikä näin ollen häiritse tunnelmaa.

2) Äänenpaine pienimmällä teholla mitattuna 1 metrin päästä laitteen edestä.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

Kevyt, kannettava ja mukautuva

Siirrä yhdellä kädellä kevyesti kannettava Well A7 -puhdistin tarpeen mukaan eri paikkaan kotonasi ja räätälöi se 3) joko erottumaan tai sulautumaan ympäristöönsä. Kahden jalan ansiosta laite pysyy pystyssä lattialla, tai jos haluat säästää lattiatilaa, ripusta se seinälle.

3) Räätälöidyt varusteet, myynnissä erikseen

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

Tehokas viisitasoinen ilmanpuhdistus

Edistyksellinen viisitasoinen ilmanpuhdistusjärjestelmä pystyy keräämään jopa 99,93 % hiukkasista, jotka ovat kooltaan vain 2,5 mikrometriä (PM2.5) 4), ja jopa 92 % yleisesti esiintyvistä haihtuvista orgaanisista yhdisteistä 4).

4) Perustuu ulkopuolisen tahon vuonna 2020 suorittamiin, GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015  -standardien mukaisiin testeihin.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

360 asteen ilmavirtausjärjestelmä

Well A7 -ilmanpuhdistimen ilmavirtausjärjestelmässä on 360 asteen ilmanotto, joka kiertää etupaneelin reunan joka puolelta, sekä 3D-puhallin ja viisitasoinen ilmansuodatus.

5) Perustuu vuonna 2020 sisäisesti suoritettuihin ANSI-AHAM AC-1-2019 -standardin mukaisiin testeihin. Puhdistusaika perustuu testiin, joka tehtiin suurimmalla puhallinnopeudella 10 m²:n huoneessa.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - WA71-304DG

Pysy yhteydessä ja pidä hallinnassa

Hallitse ja aikatauluta erityisiä puhdistusjaksoja Electrolux Wellbeing -sovelluksen kautta. Hiukkasia (PM1, 2.5, 10) ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden kokonaispitoisuutta (TVOC) tarkkailevat anturit mahdollistavat, että Well A7 säätelee Smart-toimintatilassa puhdistusnopeutta havaitsemiensa arvojen mukaisesti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille