Tuotetiedot

Kompaktin kokoinen Flow A3 -ilmanpuhdistin soveltuu erinomaisesti kodin pienempiin tiloihin. Spiraalimainen ylöpäin suuntautuva ilmavirtaus kierrättää puhdasta ilmaa tehokkaasti, tuntuen samalla miellyttävältä. Ilmanlaadun tunnistin mittaa ilmanlaatua ja AUTO-toiminnolla säätää puhdistustehoa automaattisesti. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Tehokas monikerrossuodatin. Puhtaan ilman tuotto (CADR) max 180 m3/h.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Puhtaampi sisäilma miellyttävästi

Uudella kompaktin kokoisella ja intuitiivisella Flow A3 -ilmanpuhdistimella puhtaampaa ja miellyttävämpää sisäilmaa kodin pienempiin tiloihin.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Reagoi ilmanlaadun muutoksiin

Flow A3 reagoi ilmanlaadun muutoksiin säätämällä puhdistustehoa automaattisesti, varmistaen aina puhtaan sisäilman.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Erinomainen suodatuskyky

Flow A3 ilmanpuhdistimen monikerrossuodatin kerää tehokkaasti pienhiukkasia kuten siitepölyä, lemmikkien hilsettä ja katupölyä sekä kaasumaisia epäpuhtauksia, kuten hajuja. Kaksivaiheinen suodattimen vaihtotarpeen ilmaisin. * *suodattimen arvioitu käyttöikä on noin kaksitoista kuukautta käytöstä riippuen

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Tehokas ja miellyttävä ilmankierto

Spiraalimainen ylöspäin suuntautuva ilmavirtaus kierrättää puhdasta ilmaa tehokkaasti tuntuen samalla miellyttävältä. Käyttöala jopa 40m2** (Ruotsin tuntikohtaista ilmanvaihtoa koskevien määräysten mukaisesti) ja 16 m2 (AHAM-standardin mukaisesti) **huoneen koko ja puhtaan ilman tuotto (CADR), kun savua on 180 m3/h.

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Tehokas ja hiljainen

Flow A3 -ilmanpuhdistimen äänitaso on ainoastaan 26 dB(A)*** hiljainen-/yötilassa. Maksimitehollakin äänitaso on vain 49 dB(A)***, mikä on verrattavissa ruokapöydässä käytyyn keskusteluun. ***mitattu metrin päässä tuotteen edestä

Electrolux - Ilmanpuhdistin - FA31-201GY

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Kompaktin kokoinen Flow A3 sopii hyvin pieniin tiloihin ja sen toimintoja on helppo säätää selkeän kosketusnäytön avulla.

Ilmanpuhdistimemme testivoittajaksi Norjassa

Kompaktin kokoinen Flow A3 -ilmanpuhdistin testivoittajaksi Norjassa!*

Testissä parhaimmat pisteet saaneen Flow A3:n todettiin olevan täydellinen ilmanpuhdistin kotitoimistoon. Kiitosta keräsi lisäksi nopea ilmanpuhdistus, puhdas huoneilma saavutettiin 63 minuutissa, sekä tehokkuus myös pienimmällä teholla. Flow A3 on ilmanpuhdistin omassa luokassaan.

*Testi: TV 2 Hjelper Deg, Norja (1/2021)

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille