Induktiotaso liesituulettimella

Induktiotaso liesituulettimella

Ota huomioon ennen ostoa

Olemme koonneet hyödyllisiä tietoja helpottaaksemme induktiotasotuulettimen valintaa, jotta saat keittiöösi sinulle sopivat toiminnot!

Sisusta keittiösi omilla ehdoillasi

Induktiotasotuuletin antaa sinulle enemmän vapautta keittiösuunnitteluun. Induktiotasotuulettimen ansiosta sinun ei tarvitse valita erillistä keittotasoa ja liesituuletintaa, joka antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia luoda unelmiesi keittiö!

Tilaa induktiotasotuulettimen alla

Täyssyvän laatikon sijoittaminen induktiotasotuulettimen alle on kätevää, jolloin saat enemmän tilaa keittiövälineillesi. Induktiotasotuuletin voidaan asentaa vähintään 4 mm paksuisiin työtasoihin.

Ensiluokkainen asennus

Induktiotasotuuletin asennetaan nopeasti ja helposti. Kiertoilman ansiosta vältyt uusien putkien vetämiseltä. Edistyneen suodatinjärjestelmän ansiosta kosteus vangitaan ja kondensoitumisvaara katoaa.

Asennus hormiin vai huoneilmaan palauttavaksi?

Jos liesituulettimella varustettu induktiotaso asennetaan huoneilmaanpalauttavaksi, ilma kiertää keittiömoduulissa. Jos liesituulettimella varustettu induktiotaso asennetaan hormiin, seinään on tehtävä reikä, jotta suodatettu ilma voidaan johtaa ulos.

 • Kiertoilmatuuletin
  Kiertoilman hyödyt

  • Vähemmän kuumaa ilmaa johdetaan ulos tilasta, mikä on kestävä ratkaisu.
  • Kierrätyksen ansiosta lämmitetyn sisäilman vapautuminen ei aiheuta energiahäviöitä.
  • Ei vetoa tuuletinkanavissa.
  • Ei vaadi lisärakennustöitä (kanavien läpivientejä ei tarvita).
  • 2-in-1-hiilisuodatin pitää ilman raikkaana keittiössä ja suodattimella on pitkä käyttöikä.
  • Suodatin on helppo puhdistaa astianpesukoneessa ja regeneroida uunissa.

 • Poistoilmatuuletin
  Poistoilman hyödyt

  • Tehokas ilmavirtaus
  • Korkea hyötysuhde jopa matalilla asetuksilla
  • Ei lisäkustannuksia aktiivihiilisuodattimista

2-in-1 -suodatin huoneilmaan palautuva

2-in-1 -hiilisuodattimella on pitkä käyttöikä ja se suodattaa rasvaa ja hajuja.

1. Rasvasuodatin on valmistettu mustasta metalliverkosta, joka kerää rasvan, öljyn ja ruokahöyryt heti ruoanlaiton aikana.

2. Ilma kulkee aktiivihiilisuodattimen läpi, joka neutraloi hajuja.

Rasvasuodatin hormi asennukseen

Rasvasuodatin kerää rasvan keittiön ilmasta. Rasvasuodatinta käytetään, jos induktiotaso liesituulettimella on asennettu poistoilmaa käyttäen.

2-in-1 -suodattimen puhdistus

Normaali puhdistus
Puhdista 2-in-1-hiilisuodatin, kun huomaat sen olevan likainen. Riippuen valmistettavien ruokien tyypistä, hiilisuodatin tulee puhdistaa noin 10-20 tunnin välein. Jos käytät paljon öljyä tai rasvaa, sinun on puhdistettava suodatin useammin. Puhdista se käsin lämpimässä vedessä käyttämällä harjaa tai pehmeää sientä ilman pesuainetta. Voit myös puhdistaa suodattimen astianpesukoneessa 65-70°C:n lämpötilassa käyttäen yli 90 minuutin ohjelmaa ilman pesuainetta tai muita astioita. Suodatin on kuivattava ennen kuin se otetaan takaisin käyttöön. Kuivaat sen kätevästi uunilla 70 asteen lämmössä 20-30 minuutin ajan käyttäen normaalia uunitoimintoa (ei kiertoilma).

Hiilisuodattimien regenerointi
Keittotasossa on sisäänrakennettu ajastin, joka muistuttaa sinua suodattimen regeneroinnista. 100 tunnin käytön jälkeen suodattimen merkkivalo vilkkuu, mikä tarkoittaa, että on aika regeneroida suodatin. 1. Puhdista 2-in-1 Long Life -hiilisuodatin yllä kuvatulla tavalla (normaali puhdistus) lian ja rasvan poistamiseksi. Voit myös laittaa suodattimen astianpesukoneeseen 65-70°C lämpötilaan ja käyttää yli 90 minuuttia kestävää ohjelmaa ilman pesuainetta ja muita astioita. 2. Regeneroi ne sitten uunissa ilman kiertoilmaa 100°C lämpötilassa. Tämän jälkeen voit asettaa suodattimen takaisin. Regenerointijaksojen enimmäismäärä on 7 kertaa. Suodatin on vaihdettava enimmäismäärän täytyttyä.

Lue lisää

Rasvasuodattimen puhdistus

Rasvasuodatin voidaan puhdistaa käsin lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella tai astianpesukoneessa astianpesuaineella. Rasvasuodatin voidaan puhdistaa aina tarpeen vaatiessa, eikä sitä tarvitse vaihtaa.

Osta suodatin

Suodatintyyppi vaihtelee tuotteen mukaan. Electroluxin verkkokaupassa voit hakea tuote- ja mallinumeron perusteella löytääksesi oikean suodattimen ja muut varaosat.

 • Siltatoiminto
  Siltatoiminto ikoni
  Siltatoiminto

  Yhdistä kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi keittoalueeksi käyttäen Siltatoimintoa. Lämpöasetukset mukautuvat automaattisesti, joten keittotaso sopii täydellisesti plancha-grillin käyttöön.

 • Kaksinkertainen siltatoiminto
  Kaksinkertainen siltatoiminto ikoni
  Kaksinkertainen siltatoiminto

  Tämä on sama kuin Bridge-toiminto, mutta voit hyöndyntää toimintoa keittotason oikealla ja vasemmalla puolella. Toiminnon avulla voit yhdistää kaksi eri keittoaluetta yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Lämpöasetukset mukautuvat automaattisesti, joten keittotaso sopii täydellisesti plancha-grillin käyttöön.

 • Flex Bridge®
  Flex Bridge® ikoni
  Flex Bridge®

  Flex Bridge®-toiminto helpottaa ruoanlaittoa. Voit muuttaa induktiotason yhden puolen keittoalueita kolmella eri tavalla, mikä on täydellinen käytettäessä useita eri kattiloita ja pannuja samanaikaisesti. Valitse joko kaksi keskikokoista keittoaluetta yhdessä pienen keittoalueen kanssa tai erittäin suuri keittoalue, joka peittää koko puolikkaan esim. grillilevyille.

 • Kaksinkertainen Flex Bridge®
  Kaksinkertainen Flex Bridge® ikoni
  Kaksinkertainen Flex Bridge®

  Tämä on sama kuin Flex Bridge®-toiminto, mutta voit hyöndyntää toimintoa keittotason oikealla ja vasemmalla puolella. Voit muuttaa induktiotason yhden puolen keittoalueita kolmella eri tavalla, mikä on täydellinen käytettäessä useita eri kattiloita ja pannuja samanaikaisesti. Valitse joko kaksi keskikokoista keittoaluetta yhdessä pienen keittoalueen kanssa tai erittäin suuri keittoalue, joka peittää koko puolikkaan esim. grillilevyille.

 • Breeze-keittotaso
  Breeze ikoni
  Breeze

  Breeze-toiminto raikastaa keittiön ilman alhaisella äänitasolla, kun ruokasi on valmis. Voit rentoutua ja seurustella raikkaassa keittiössä syömisen jälkeen.

 • Hob2hood®-keittotaso
  Hob2Hood® ikoni
  Hob2Hood®

  Hob2Hood-toiminto säätää imutehoa automaattisesti, kun lisäät tai lasket lämpötilaa keittotasolla, joten voit keskittyä ruoanlaittoon.

WiFi -toiminnot

Yhdistä tuotteesi My Electrolux Kitchen -sovellukseen saadaksesi kaiken irti keittotasostasi. Sovelluksen avulla voit ohjata liesituuletinta etänä ja sovelluksesta löydät paljon käytännön neuvoja sekä tietoa eri toiminnoista.

Sovellus voi myös lähettää sinulle ilmoituksia, kun on aika puhdistaa suodatin.