Tupla-testivoitto Electroluxin imureille

Moninkertainen testivoittaja

Electrolux-imurit pärjäsivät uusimmassa testissä huippuhyvin (Kuluttaja-lehti nro 6/2018). Testatuista imureista kymmenen parhaan joukossa oli kahdeksan imuria Electroluxilta! Testivoiton jakoivat UltraSilencer Green sekä SilentPerformer. Tutustu testituloksiin ja parhaiksi valittuihin tuotteisiin.

Taulukko testivoitto tuloksista

Kuluttaja-lehden imuritesti

Kuluttaja-lehti testaa säännöllisesti pölynimureita ja julkaisee tulokset lehdessä sekä nettisivuillaan. Testissä käsitellään monipuolisesti imureiden suorituskykyä, käyttömukavuutta, äänitasoa, poistoilman puhtautta, sähkönkulutusta ja kestävyyttä. Tutustu testitulostaulukkoon tai vieraile Kuluttajan omilla sivuilla.

Testitulokset
Electroluxin UltraSilencer Green -pölynimuri EUS8GREEN

Testivoittaja UltraSilencer Green

UltraSilencer on Electroluxin hiljaisin imuri, jolla voit imuroida tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua, lasten päiväunia tai herkkäkorvaista naapuria. UltraSilencer Green on lisäksi aidosti ekologinen tuote, sillä 55 % sen valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Valmistus on kuluttanut murto osan energiasta ja vedestä, jonka tavanomaisen imurin valmistus kuluttaa. Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus!

Kuluttaja-lehdessä UltraSilencer Green sai positiivista palautetta seuraavista asioista:
+ Imuroi pölyt erinomaisesti erilaisilta lattioilta sekä matoilta ja myös seinänvierustoilta
+ Helppokäyttöinen
+ Erittäin puhdas poistoilma
+ Hiljainen

Tuotetiedot ja ostopaikat

Testivoittaja SilentPerformer

SilentPerformer on kaikilla lattiapinnoilla joustavasti liikkuva ja miellyttävän hiljainen imuri. Pohjassa on pienet 360 astetta kääntyvät pyörät, joten liikkuminen käy vaivattomasti joka suuntaan ja myös huonekalujen ympäriltä. Selkeästi opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan kuhunkin kohteeseen oikean tehotason. Varustus on käytännöllinen ja kattava. Imuputken pituus on säädettävissä portaattomasti ja mukana tulee kolmitoiminen 3in1-piensuulake. Siivousulottuvuus on jopa 12 metriä yhdeltä pistorasialta.

Tuotetiedot ja ostopaikat