Tuotetiedot

PerfectCare 600 SensiCare, Energialuokka: A+++ -20%, Max. täyttömäärä: 8 kg, Woolmark Blue+Ariel/Lenor -sertifikaatti, Max. linkous: 1400 kierr./min, Äänitaso pesu/linkous: 50/74 dB(A), Moottori: Inverter, Paneeli: TC3, Eko-pesutekniikka. Näyttö: Keskikokoinen LED, Rumpu: Soft-rumpu/53 l, Tunnistimet: Virtaustunnistin, Mitat (KxLxS)(mm): 850x600x520, Maksimisyvyys: 576 mm

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmää käyttävä ensiluokkainen PerfectCare 600 -pesukone säätää ohjelman keston täyttömäärän mukaan kuluttaen vähemmän energiaa ja vettä ja välttäen pyykkien liiallisen pesun. Mahdollistaa taloudellisimpien ohjelmien käyttämisen pienien pyykkimäärien pesemiseksi.

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Mukautettua hoitoa nopeasti

SensiCare-järjestelmä säätyy täyttömäärän mukaan pyykkien liiallisen pesun välttämiseksi. Säilyttää vaatteet uudenveroisina pitempään.

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Tehokas pesu, pehmeämpi lopputulos

SoftPlus-lisätoiminto esiliottaa pyykkejä ennen viimeistä huuhtelua jakaen huuhteluaineen tasaisesti koneeseen. Pesee kaikki pyykit tehokkaasti säilyttäen ne pehmeinä ja raikkaina pitempään.

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Lisää höyryä ensiluokkaista puhtautta varten

Anti-Allergy Vapour -toiminto yhdistää vesihöyryn tehokkaaseen pesuohjelmaan bakteerien poistamiseksi vaatteista.

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Vähemmän energiaa, enemmän aikaa

Eco TimeManager mahdollistaa pesuohjelman keston säätämisen oman aikataulun mukaan. Säästää sekä aikaa että energiaa pesutehokkuudesta tinkimättä.

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F6248G5

Pyykinpesua oman aikataulusi mukaan

Ajastintoiminnon ansiosta voit käynnistää pesukoneen ohjelman oman aikataulusi mukaan. Kone säilyttää pyykit raikkaina ja mahdollisimman hyväntuoksuisina, kunnes olet valmis tyhjentämään koneen. Optimaalista pyykinpesua.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

5

Kaiken kattava kone

arvostellut MariP 05 lokakuuta 2021

Hyvin toimiva ja monipuolisilla varusteilla. TimeManager ISO plussa. Sopivan hiljainen talouteemme. Kaunis ulkonäkö.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • MariP suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Hiljaista laatua

arvostellut Yksinpesijä 30 toukokuuta 2018

Osallistuin Smartsonin järjestämään tuotetestiin ja ostin tuotteen alennettuun hintaan. Päädyin lähtemään testaajaksi, sillä tämän koneen ominaisuudet sopivat hyvin yhden hengen taloudellekin, vaikka koneeseen paljon pyykkiäkin mahtuu. Eri toiminnot takaavat sen, että erilaiset tekstiilit saa hellävaraisesti kunnolla puhtaaksi. Erityisen tyytyväinen olin allergiatoimintoon, jossa pesukone pitää pyykin useita minuutteja 60 -asteisena, mikä riittää poistamaan suurimman osan mikrobeista yms.

Koneen time manager -toiminto on myös hyödyllinen. Ainoa pienen pieni miinus tulee siitä, että time managerista ei hahmota mistä ohjelma osista ohjelma lyhenee. Lyhyimmän ja pisimmän ohjelman välinen ero on aika iso, joten olisi hienoa nähdä kuinka paljon mistäkin vaiheesta karsitaan.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  5
 • Yksinpesijä suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Hyvä kone

arvostellut VilleN 26 toukokuuta 2018

Osallistuin Smartsonin järjestämään tuotetestiin ja ostin tuotteen alennettuun hintaan. Kyseinen kone on ollut meillä nyt muutaman viikon ja on osoittautunut oivaksi peliksi. Kone on tehokas ja hiljainen. Näyttö selkeä ja kaikinpuolin helppokäyttöinen. Normaalit pesuajat ovat kohtuu pitkiä, mikä on yleistä varmaan nykyään kaikissa uusissa koneissa. Timemanagerilla voi onneksi kätevästi lyhentää pesuaikaa pyykin likaisuuden mukaan. Ohjelmat ovat monipuolisia ja positiivista on että koneeseen voi lisätä pyykkiä kesken ohjelman mikäli vedenpinta ei ole liian korkealla.
Miinusta on turhan vaisu ja hiljainen lopetusääni, olisi hyvä jos sitä pystyisi säätämään kovemmaksi.
14 min pikapesuun olisimme kaivanneet säätö varaa tai vaihtoehtoisesti lisäksi n.30 min pikapesua. Mutta näistä huolimatta , suosittelen konetta muillekkin.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  4
 • VilleN suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
3

Ihan ok

arvostellut TVaan 17 toukokuuta 2018

Osallistuin Smartsonin järjestämään tuotetestiin ja ostin tuotteen alennettuun hintaan.
Myös edeltävä pesukoneeni oli varustettu höyryominaisuudella, joten valitsin juuri tämän koneen. Ikävä kyllä uudessa koneessa ei höyryä saanut ns. lisätoimintona ja höyrytys löytyy vain Anti-Allergy-ohjelmasta, joka kestää 4h 15min. Ohjelmat ovat muutenkin yllättävän pitkiä. Tottakai näistä osaa voi lyhentää TimeManager-toiminnolla, mutta likaisten pyykkien on oikeasti pyörittävä koneessa neljä tuntia.
Kone on kuitenkin mukavan hiljainen, joten olen ajastanut ohjelmat päättymään aamuksi, jolloin pitkä pesu on tapahtunut nukkuessa.

En itse näe pesukoneessa mitään maata mullistavaa. Pesutulos on hyvä, kone hiljainen, iso luukku helpottaa koneen lataamista ja ohjelmavalikoimaa on tarpeeksi. Ohjelmat ovat kuitenkin pitkiä ja koneen höyryominaisuus on itselleni pettymys. En suosittelisi konetta niille, jotka etsivät höyrypesukonetta. Suosittelisin konetta kuitenkin niille, jotka haluavat kunnollisen peruskoneen, jossa löytyy valinnanvaraa pesuohjelmissa ja niiden säädöissä.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • TVaan suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F5247G1 IF Design Award 2018 -voittaja
PerfectCare 600 Edestä täytettävä pesukone 7 kg 1400 rpm

PerfectCare 600 SensiCare, Energialuokka: A+++, Max. täyttömäärä: 7 kg, Woolmark Blue+Ariel/Lenor -sertifikaatti, Max. linkous: 1400 kierr./min, Äänitaso pesu/linkous: 58/78 dB(A), Moottori: Tavallinen, Eko-pesutekniikka. Näyttö: Keskikokoinen LED, Rumpu: S...

 • Max. täyttömäärä (kg) 7
 • Max.linkousnopeus (kierr/min) 1400
 • Paneeli Digitaalinäyttö
 • Max .syvyys (cm) -
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F5248G3 IF Design Award 2018 -voittaja
PerfectCare 600 Edestä täytettävä pesukone 8 kg 1400 rpm

PerfectCare 600 SensiCare, Energialuokka: A+++ -20%, Max. täyttömäärä: 8 kg, Woolmark Blue+Ariel/Lenor -sertifikaatti, Max. linkous: 1400 kierr./min, Äänitaso pesu/linkous: 50/74 dB(A), Moottori: Inverter, Eko-pesutekniikka. Näyttö: Keskikokoinen LED, Rumpu...

 • Max. täyttömäärä (kg) 8
 • Max.linkousnopeus (kierr/min) 1400
 • Paneeli Digitaalinäyttö
 • Max .syvyys (cm) -
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Edestä täytettävä pesukone - EW6F4248K5
PerfectCare 600 Edestä täytettävä pesukone 8 kg 1400 rpm

SensiCare-järjestelmää käyttävä ensiluokkainen PerfectCare 600 -pesukone säätää ohjelman keston täyttömäärän mukaan kuluttaen vähemmän energiaa ja vettä ja välttäen pyykkien liiallisen pesun. Mahdollistaa taloudellisimpien ohjelmien käyttämisen pienien pyyk...

 • Max. täyttömäärä (kg) 8
 • Max.linkousnopeus (kierr/min) 1400
 • Paneeli LED-näyttö
 • Max .syvyys (cm) -
 • SensiCare SensiCare

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille