Tuotetiedot

Pienellä vaivannäöllä voit vähentää mikromuovisuodattimemme avulla mikromuovikuitujen määrää, joka pääsee pyykinpesun poistoveteen synteettisten vaatteiden pesun yhteydessä. Tämä ulkoinen lisävaruste toimii kaikkien pesukoneiden kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vähennä mikromuovikuitujen pääsyä pyykinpesun poistoveteen

Pienellä vaivannäöllä voit vähentää mikromuovisuodattimemme avulla mikromuovikuitujen määrää, joka pääsee pyykinpesun poistoveteen synteettisten vaatteiden pesun yhteydessä. Tämä ulkoinen lisävaruste toimii kaikkien pesukoneiden kanssa.

Kerää jopa 90 % >45 mikronin kokoisista mikromuovikuiduista*

Mikromuovisuodattimemme avulla voit ehkäistä synteettisistä vaatteistasi irtoavien mikromuovikuitujen pääsyn pyykinpesun poistoveteen.

*Suodatuskapasiteetti on mitattu sisäisellä testaustavalla polypuuvilla- ja polyesterisekoitemateriaaleilla 40 °C:n synteettisten vaatteiden pesuohjelmassa.

On asennettava tukevasti seinään.

Ruuvit, joita tarvitaan mikromuovisuodattimen seinäkiinnitykseen pesukoneen tai kuivaajan viereen, toimitetaan tuotteen mukana. Suodatinta ei tarvitse liittää virtalähteeseen, koska se toimii vedenpaineella.

Sopii pyykinpesurutiineihisi

Kun mikromuovisuodatin on puhdistettava, merkkivalo syttyy. Jos se ilmaisee puhdistustarpeen pesuohjelman aikana, voit odottaa ensin ohjelman päättymistä ja puhdistaa mikromuovisuodattimen ennen seuraavaa pesua.*

*Kun mikromuovisuodattimen puhdistustarpeesta tulee ilmoitus, suodatin ohitetaan eikä mitään mikromuovikuituja suodateta.

Säännöllinen puhdistus varmistaa sen ihanteellisen toiminnan

Säännöllisesti puhdistettuna mikromuovisuodatin toimii tehokkaasti, kunnes on aika vaihtaa patruuna. Sen mukana toimitetaan maksuton puhdistusharja. Poista kerääntyneet mikromuovikuidut asianmukaiseen keräysastiaan.

Vähintään 50 % kaikesta muovista on peräisin kierrätyslähteistä

Vähintään 50 % mikromuovisuodattimen muovista on kierrätyslähteistä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta