Tuotetiedot

Electrolux Perfect Care 800 - kuivaava pesukone hyödyntää teknologiaa, joka sekoittaa pesuaineen pyykkien joukkoon ennen pesua sen tehon aktivoimiseksi. Näin saadaan erityisen hyvä pesutulos myös 30 asteessa ja alle tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

UltraCare-järjestelmä: perusteellinen, nopea ja hellävarainen

Electrolux Perfect Care 800 - kuivaava pesukone hyödyntää teknologiaa, joka sekoittaa pesuaineen pyykkien joukkoon ennen pesua sen tehon aktivoimiseksi. Näin saadaan erityisen hyvä pesutulos myös 30 asteessa ja alle tunnissa.

Täydellinen lopputulos 59 minuutissa UltraWash-ohjelmalla

UltraWash 59 -ohjelma pesee pyykit täydellisesti teknologian avulla, joka sekoittaa pesuaineen etukäteen pyykin joukkoon sen varmistamiseksi, että pesuaine jakautuu tasaisesti. Näin saadaan tutkitusti täydellinen tahranpoisto alle tunnissa*, ja ohjelma myös säätää kuivausajan pyykkimäärän mukaan.

DUALCARE-JÄRJESTELMÄ: HELLÄVARAINEN MYÖS VILLALLE JA HERKILLE MATERIAALEILLE

DualCare-järjestelmä säätää pesu- ja kuivausajan erilaisten kankaiden mukaan ja mukauttaa rummun liikkeen kuivausohjelman aikana. Villaohjelmat ovat saaneet Woolmark Companyn hyväksynnän, mikä takaa, että ne sopivat myös vain käsin pestävien villavaatteiden pesemiseen ja kuivaamiseen.

Erinomaista pyykkihuoltoa älypuhelimesta käsin

MyElectrolux-sovelluksella voit hallita pyykinpesukonettasi ja kuivausrumpuasi etänä älypuhelimestasi käsin. Care Advisor -toiminto antaa asiantuntevia ohjeita parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi. MyFavourites-kohtaan voit puolestaan tallentaa asetukset pyykeille, joita peset useimmin.

Raikasta vaatteet ja poista hajuja* höyryohjelmalla

Vastapestyn tuntuiset pyykit murto-osalla vettä. Vaatteiden raikastaminen höyryllä auttaa poistamaan hajuja* ja vähentämään ryppyjä vain 25 minuutissa.

*Ulkoinen testi osoitti, että höyryohjelma poisti tupakanhajun vaatteista täysin.

SENSICARE-JÄRJESTELMÄ SÄÄTÄÄ OHJELMAN KESTON, MIKÄ SÄÄSTÄÄ VETTÄ JA ENERGIAA

SensiCare-järjestelmä mukauttaa pesu- ja kuivausajan automaattisesti pyykkimäärän mukaan, mikä säästää vettä ja energiaa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta