Tuotetiedot

3-in-1 Electrolux PerfectCare 700 -integroitu kuivaava pesukone tekee pyykinpesusta helpompaa pesu-, kuivaus ja höyryohjelmilla. Höyryohjelma käyttää 96 % vähemmän vettä*, ja on hellävarainen vaatteille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Höyryohjelma säästää yli 40 l vettä*

3-in-1 Electrolux PerfectCare 700 -integroitu kuivaava pesukone tekee pyykinpesusta helpompaa pesu-, kuivaus ja höyryohjelmilla. Höyryohjelma käyttää 96 % vähemmän vettä*, ja on hellävarainen vaatteille.

*Sisäinen testi, jossa verrattiin höyryohjelmalla pestyä 1 kg pyykkimäärään hienopesuohjelmalla pestyyn 1 kg pyykkimäärään.

Raikasta vaatteet ja poista hajuja* höyryohjelmalla

Vastapestyn tuntuiset pyykit murto-osalla vettä. Vaatteiden raikastaminen höyryllä auttaa poistamaan hajuja* ja vähentämään ryppyjä vain 25 minuutissa.

*Ulkoinen testi osoitti, että höyryohjelma poisti tupakanhajun vaatteista täysin.

DUALCARE-JÄRJESTELMÄ: HELLÄVARAINEN MYÖS VILLALLE JA HERKILLE MATERIAALEILLE

DualCare-järjestelmä säätää pesu- ja kuivausajan erilaisten kankaiden mukaan ja mukauttaa rummun liikkeen kuivausohjelman aikana. Villaohjelmat ovat saaneet Woolmark Companyn hyväksynnän, mikä takaa, että ne sopivat myös vain käsin pestävien villavaatteiden pesemiseen ja kuivaamiseen.

SENSICARE-JÄRJESTELMÄ SÄÄTÄÄ OHJELMAN KESTON, MIKÄ SÄÄSTÄÄ VETTÄ JA ENERGIAA

SensiCare-järjestelmä mukauttaa pesu- ja kuivausajan automaattisesti pyykkimäärän mukaan, mikä säästää vettä ja energiaa.

MIXCARE 69’ -PESUOHJELMA PESEE VAATTEET TEHOKKAASTI ILMAN LAJITTELUA

MixCare säätää energiankäyttöä ja kuivausaikaa pyykkimäärän painon mukaan, mahdollistaen helpon päivittäisen sekapyykkien pesemisen. Voit pestä vaatteet 30°C vain 69 minuutissa. Valitse MixLoad, jos haluat optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkaan ohjelman.

Nauti rauhallisesta kodista hiljaisella kuivaavalla pesukoneella.

Matalan äänitason integroitu kuivaava pesukone on suunniteltu toimimaan hiljaa kaapin oven takana. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa pesuohjelman ja pitää kotisi ympäristön rauhallisena ja hiljaisena, kun teet muita askareita.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta