Tuotetiedot

SimpliCare-kuivausrumpu tehokkaaseen pyykkien kuivaamiseen. Energiaa säästävä lämpöpumpputeknologiamme käyttää alhaisimpia lämpötiloja tavallisiin malleihin verrattuna, jotta vaatteet säilyttäisivät muotonsa ja kestäisivät pitempään. Pyykkien luotettava rumpukuivaus.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kuivaus alhaisissa lämpötiloissa takaa ensiluokkaiset tulokset ja pienemmän energiankulutuksen

Energiaa säästävä lämpöpumpputeknologiamme käyttää alhaisimpia lämpötiloja tavallisiin malleihin verrattuna, jotta vaatteet säilyttäisivät muotonsa ja kestäisivät pitempään. Pyykkien luotettava rumpukuivaus.

A++-luokka energiatehokkaaseen kuivaukseen

Lämpöpumpputekniikan ansiosta kuivausrumpu kuluttaa vähemmän energiaa perinteiseen kuivausrumpuun verrattuna. Pyykkien nopea ja tehokas kuivaus sekä alhaiset kulut A++-energialuokan ansiosta. Ja koska se kuivaa alhaisissa lämpötiloissa, pyykit säilyvät uudenveroisina pitempään.

Luukun kätisyydenvaihto joustavaan asennukseen

Täydellinen sopivuus kuivausrummun luukun kätisyydenvaihdon ansiosta. Kahva voidaan asentaa kahteen eri asentoon helppoa avaamista ja sulkemista varten. Täydellinen yhteensopivuus muihin kodinkoneisiisi.

Electrolux - Lämpöpumppukuivausrumpu - EW2H328R4

Ajastin kätevään kuivaukseen

Ajastimen avulla voit sovittaa kuivausrummun omaan aikatauluusi. Säädä helposti kuivausohjelma käynnistymään oman aikataulusi mukaan - sinun tarvitsee vain syöttää aika ja kone hoitaa loput.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone