Perhe kokkaa illallista yhdessä

Yksi uuni - tuhat mahdollisuutta

Kaikissa höyryuuneissa on samat toiminnot kuin perinteisissä uuneissa, kuten kiertoilma, ylä- ja alalämpö, grilli ja pizza-toiminto. Höyrytoiminto on vain yksi kypsennystapa entistä herkullisempien ruokien valmistamiseen. Electroluxilla on laaja valikoima höyryuuneja. Yksinkertaisimmasta malleista, jossa vain kaadat vettä uunin pohjalle, edistyneimpiin malleihin.

Kana valmistettu höyryuunissa

Rapea pinta, mehukas sisäosa

Höyryuuneissa voi kypsentää muutakin kuin vain vihanneksia ja höyry on ollut pitkään ammattilaisten työkalu huippuravintoloissa. Höyryä ja kiertoilmaa yhdistämällä saat paremman maun ja koostumuksen säilyttäen samalla rapeuden ja mehukkuuden.

Lohi valmistettu höyryllä ja perinteisellä uunilla

Säilyttää jopa 90 % C-vitamiinista*

Höyrykypsentäminen antaa näkyviä tuloksia säilyttämällä elintarvikkeiden värin, koostumuksen, ravintoaineet ja vitamiinit paremmin kuin muut kypsennystavat. 

* Ulkoisissa testeissä verrattiin C-vitamiinia raa'asta parsakaalesta höyrykypsennettyyn parsakaaleen. Testi perustuu askorbiinihappoon (C-vitamiini) elintarvikkeissa käyttäen HPLC/UV-näkyvää menetelmää.

Höyryasetukset jokaiselle ruoalle

Matalan, keskitehon, korkean ja täyden tehon höyry toimii yhdessä perinteisen lämmön kanssa parantaen ruokien makuja ja koostumuksia.**

** Höyrytasot vaihtelevat uunimallin mukaan.