Syntynyt Ruotsissa, omistautunut kestävään elämään

Ilmastonmuutos on tosiasia, ja meidän kaikkien on tehtävä oma osuutemme. Kestävämmän elämäntavan omaksuminen on yksi niistä asioista, joita voit tehdä. Siirtyminen energiatehokkaampiin kodinkoneisiin tarjoaa sekä ympäristöhyötyjä että mahdollisia pitkän aikavälin kustannussäästöjä. Me Electroluxilla luomme innovaatioita, jotka erottuvat jo tänään ja auttavat rakentamaan parempaa huomista. Tavoitteenamme on auttaa sinua elämään kestävämmin ja luoda myös parannettuja kestäviä toimintoja konkreettisten välitavoitteiden avulla.

LUE LISÄÄ KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAPORTISTAMME

Siirrymme kohti kestävämpää elämäntapaa

 • Ruoan säilytykseen suunniteltu jääkaappi, jossa on tuoreita vihanneksia
  Tarkka lämpötila vähentää ruokahävikkiä

  800-sarjan Cooling 360 -jääkaappi parantaa ruoan säilyvyyttä tasaisella lämpötilalla ja tehokkaalla ilmankierrolla pidentäen raaka-aineiden käyttöikää ja vähentäen ruokahävikkiä.

 • Farkkutakki hiekkarannalla, joka edustaa kestävää elämäntapaa.
  Vähentää mikromuovikuitujen määrää


  Pienellä vaivannäöllä mikromuovisuodattimemme auttaa vähentämään mikromuovikuitujen pääsyä jätevesiin synteettisiä vaatteita pestessä.

 • Electroluxin tehokas varsi-imuri olohuoneessa
  Säästä energiaa käyttämällä varsi-imurisi auto-tilaa

  Electrolux Ecoline -malliston 700- ja 800-sarjan varsi-imurit säästävät energiaa auto-tilassa. Niiden valmistuksessa on käytetty osittain kierrätysmuovia.

Vuoden 2022 loppuun mennessä Electrolux oli vähentänyt kasvihuonekaasupäästöjä 82% vuoteen 2015 verrattuna.

Electrolux EcoLine

Ymmärrämme, että kestävämpien ja energiatehokkaimpien kodinkoneiden valitseminen voi olla vaikeaa.

Tästä syystä lanseerasimme Electrolux EcoLine -malliston, joka sisältää energiatehokkaimmat kodinkoneemme. Valikoima sisältää kaiken pesu- ja astianpesukoneista ilmastointilaitteisiin ja ilmanpuhdistimiin.

98% globaalissa toiminnassamme käytetystä sähköstä tulee uusiutuvista lähteistä

Electrolux Group työskentelee ennakoivasti saavuttaakseen 100% uusiutuvan sähkön osuuden vuoteen 2025 mennessä.

Sähkön osuus Electrolux Groupin kokonaisenergiankulutuksesta on 60%, ja se on keskeisessä osassa tavotteessamme luopua fossiilisten polttoaineiden käytöstä toiminnassaan vuoteen 2030 mennessä ja koko arvoketjussa vuoteen 2050 mennessä.

Muita kestävän kehityksen teemoja, joihin suhtaudumme intohimoisesti

 • Puhtaat vaatteet roikkuvat vaatetelineessä, pesty 30 asteessa energian säästämiseksi.
  Rapport: The Truth About Laundry

  Tutustu tutkimukseemme pyykinpesun tottumuksista: Pesulämpötilan laskeminen 30 °C:een, energiatehokkaampien pesukoneiden käyttö ja höyryn hyödyntäminen ovat olennaisia ​​hiilijalanjäljen pienentämisessä ja ilmaston lämpenemisen ehkäisemisessä.

 • Ruokaa valmistumassa keittotasolla edustaen jokapäiväistä kestävää elämistä
  Electrolux Food Foundation

  Electrolux Food Foundation investoi elintarvikkeisiin ja kestävään kehitykseen liittyviin kysymyksiin. Toivomme voivamme innostaa kestävämpään ruoanlaittoon ja tukea apua tarvitsevia koulutuksen ja avustustoiminnan avulla. Tähän mennessä säätiömme on työskennellyt yli 150 000 ihmisen kanssa.

 • Pöydällä olevat erilaiset vihannekset inspiroivat parempaan ruokaan ja kestävään elämään
  11 vuotta Better Living -ohjelmaa

  Electrolux 11-vuotisessa Better Living Program -ohjelmassa keskitytään maailmanlaajuiseen kestävään kehitykseen, ja vuoteen 2030 mennessä on tarkoitus toteuttaa 100 kehitystoimenpidettä paremman ruoan, vaatehuollon, kotiympäristön ja liiketoiminta-alueiden parissa, jotka kaikki edistävät kestävämpää maailmaa.