Tuotetiedot

PerfectCare 900 -kuivaava pesukone pesee ja kuivaa suosikkivaatteesi hellävaraisesti olivatpa ne sitten silkki- tai untuvavaatteita. Lämpöpumpulla toimiva DelicateCare-järjestelmä säätää alhaiset lämpötilat ja rummun liikkeen sopimaan eri tekstiileille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Pesu ja kuivaus kerralla. Heti käyttövalmis

PerfectCare 900 -kuivaava pesukone pesee ja kuivaa suosikkivaatteesi hellävaraisesti olivatpa ne sitten silkki- tai untuvavaatteita. Lämpöpumpulla toimiva DelicateCare-järjestelmä säätää alhaiset lämpötilat ja rummun liikkeen sopimaan eri tekstiileille.

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Räätälöityä huolenpitoa mukautetuilla ohjelmilla.

DelicateCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeet aina valitun tekstiilin tyypin vaatimusten mukaisiksi. Näin säilytetään vaatteiden alkuperäiset ominaisuudet. 

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Höyryllä raikastetut tekstiilit

SteamCare-ohjelmamme käsittelee pyykit höyryn avulla vähentäen ryppyisyyttä ja minimoimalla silitystarpeen. Säilyttää vaatteiden alkuperäisen muodon ja tekstuurin pitempään. FreshScent-tuoksu yhdistettynä hellävaraiseen höyryyn lisää raikkautta pyykkiisi.

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Räätälöityä hoitoa nopeasti

SensiCare-järjestelmämme punnitsee kunkin täytön pyykkimäärän ja säätää automaattisesti optimaalisen keston pesuohjelmalle. Estää liiallisen pesun ja säilyttää vaatteet uudenveroisina pitempään.

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Pesu ja kuivaus räätälöity pyykkiesi mukaan

PerfectCare 900 -kuivaava pesukone säätää lämpötilan ja rummun liikkeen eri tekstiilien ominaisuuksien mukaan. Sen intuitiivinen ohjelmavalinta tarjoaa kuivaustoiminnon kaikkiin pesuohjelmiin olivat kyseessä sitten sekapyykit, siliävät tai silkkivaatteet. 3 kg:n pyykkimäärän pesu ja kuivaus 3 tunnissa.

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW9W8861E9

Ensiluokkaista huolenpitoa, puolta pienemmällä energiankulutuksella.

PerfectCare 900 -koneen lämpöpumpputeknologia mahdollistaa erilaisten tekstiilien pesemisen ja kuivaamisen lähes puolet matalammassa lämpötilassa. Tämä takaa tehokkaan hoidon ja suojaa tekstiilit liialliselta lämmöltä. Loistavat tulokset huomattavasti pienemmällä energiankulutuksella.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

5

Hyvin pesee ja kuivaa

arvostellut peseejakuivaa 28 syyskuuta 2021

Muutaman viikon aikana lähes kaikki ohjelmat kokeiltu, todettu olevan laadukas kone. Kone laitetaan ensin päälle, valitaan pesuohjelma ja sitten laitetaan pyykit sisälle, jolloin kone punnitsee samalla ja ilmoittaa sen mukaan pesuohjelman pituuden sekä pesuaineen annostuksen. Pesuaikaa pystyy lyhentämään parilla painauksella, riippuen pesuohjelmasta. Kuivaus lämpöpumpulla, josta lähtee tasainen hurina ja joka ensin arvelutti. Tasaiseen hurinaan tottuu. Pesee ja pysyy hiljaa paikoillaan linkousten aikana. 3 kg/ 3h pesu-kuivausohjelma on hyödyllisempi mitä aiemmassa koneessa ollut 1h/1kg pesu-kuivaus. Kuivausvaiheen aikana nukkapölyä pääsee koneen yläosassa olevasta nukkasihtikotelon reunasta hieman ulkopuolelle, jonka tarkoitusta en ole oivaltanut, miksi sitä ei ole tiivistetty. Sen pyyhkii samalla, kun pyyhkäisee rätillä luukun tiivisteen puhtaaksi ohjelman loputtua. Jos se häiritsee, voi kotelon reunan päälle laittaa esim. kostutetun liinan, joka imee pölyt (jää ohut pölyraita rättiin eli ei pölise pahasti). Kuivaustaso "kaappikuiva" kuivaa hyvin. Pyykit ovat pehmeitä ja kuivia. Kone on hieman normaalia pesukonetta korkeampi ja syvempi, mikä kannattaa huomioida.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • peseejakuivaa suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
3

Heikko laatu ja vikoja

arvostellut TemeK 09 huhtikuuta 2021

Muoviosat narskuvat pois paikaltaan, kasauksen laatu on heikko.
Kone ei myöskään käytä huuhteluainetta tehokkaasti, vaan lokeroon jää paljon jäämiä

 • Muotoilu
  2
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  2

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Satisfied customer

arvostellut Cec 12 tammikuuta 2021

The washing machine is quite big. Capacity is too big for 3 family members. The dryer take some time to spin but the result was excellent.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Cec suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

hyvä ja toimiva

arvostellut ak 10 marraskuuta 2020

Hyvä ja toimiva kone otsikon mukaisesti. Käyttöohjeet vain niin sekavasti koottu, että kömmähdyksiä ssattuu ja asiakaspalvelu on toimimaton. Harmi, sillä kone on erinomainen ja tomii tarpeisiini hienosti. Käyttöohjeen suhteen piti vain otta ja opiskella ohjeet tarkasti.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  4
 • ak suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW7W6661S7
PerfectCare 700 Kuivaava pyykinpesukone 10/6 kg 1600 rpm

PerfectCare 700 DualCare, Energialuokka: A, Max. täyttömäärä (pesu/kuivaus): 10/6 kg, Woolmark Blue Wash&Dry, Max. linkous: 1600 kierr./min, Äänitaso pesu/linkous/kuivaus (db(A)): 51/77/60, Moottori: EcoInverter, Paneeli: TC3, Höyryohjelmat, Eko-pesutekniik...

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW7W5247A2
PerfectCare 700 Kuivaava pyykinpesukone 7/4 kg 1400 rpm

PerfectCare 700 -kuivaava pesukoneemme hoitaa vaatteesi kuivasta kuivaksi kätevällä ohjelmalla. Sen DualCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen tekstiilityypin ja täyttömäärän mukaan ensiluokkaisen huolenpidon takaamiseksi ja säilyttääkseen t...

Electrolux - Kuivaava pesukone - EW7W5268E5
PerfectCare 700 Kuivaava pyykinpesukone 8/4 kg 1600 rpm

PerfectCare 700 -sarjan kuivaava pesukoneemme puhdistaa vaatteesi kätevästi yhdellä kuivasta-kuivaksi ohjelmalla. DualCare-järjestelmä muokkaa pesuohjelman vastaamaan pyykkimäärää, ja eri kuitutyypeille räätälöidyt ohjelmat mukautettuine rummunliikkeineen t...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi