Tuotetiedot

Renew 800 -silityskeskus hoitaa pyykkejä tarkasti ja poistaa rypyt nopeasti. Käynnistys koskettamalla ja kaikenlaisille vaatteille sopiva höyry ja lämpö. Kierrätysmuovi ja kestävä pakkausmateriaali varmistavat pienemmän hiilijalanjäljen.

Tärkeimmät ominaisuudet

PrecisionCareTM – älykästä vaatehuoltoa

Tarkka höyrysilitys ja räätälöidyt ohjelmat takaavat ammattimaiset tulokset – helpoilla kosketuspainikkeilla. Suurella paineella tuleva höyry poistaa nopeasti kaikenlaiset rypyt.

Naarmuuntumaton RESILIUM™ Ski 264 -pohjalevy

Kultainen ja naarmuuntumaton RESILIUM™ Ski 264 -pohjalevy liukuu kevyesti kaikilla kankailla. Ylimääräiset höyryaukot takaavat tarkan tehon ja nopeamman silityksen. Rypyt eivät siis enää koskaan aiheuta päänvaivaa.

Valo

Älykäs etuvalo kertoo, milloin silitysrauta on valmiina käyttöön, ja valaisee kangasta jatkuvasti, mikä tekee silityksestä erityisen tehokasta ja vaivatonta. Yksikään ryppy ei jää enää huomaamatta.

Suuripaineinen höyry

Saat silitettyä kaikenlaiset pyykit täydellisesti joka kerta. 7,5 baarin höyrynpaine ja 460 gramman tehokas lisähöyry saavat hankalatkin rypyt siliämään välittömästi.

Suuri vesisäiliö

"Suuri 1,2 litran vesisäiliö varmistaa, että pyykkiä saa silitettyä kerralla erityisen paljon. Kun aikaa kuluu vähemmän veden lisäämiseen, sitä jää enemmän itse silittämiseen. "

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta