Tuotetiedot

Voit olla luottavainen, että vaatteesi näyttävät aina raikkailta ja rypyttömiltä. Pikakuumennus ja höyryn tasainen jakautuminen takaavat, että saat rypyt poistettua vaatteistasi nopeasti ja helposti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Silityskeskus - E5ST1-2DB

Nopea ja tehokas.

Pikakuumennus takaa, että vaatteesi ovat valmiit ryppyjen poistamiseen 60 sekunnissa. Höyryn tasainen jakautuminen saa vaatteesi näyttämään aina raikkailta ja sileiltä.

Electrolux - Silityskeskus - E5ST1-2DB

Suuri irrotettava 1,2 litran vesisäiliö.

Irrotettava vesisäiliö helpottaa uudelleentäyttöä, koska voit viedä se aivan hanan alle. Lisäksi suuri 1,2 litran säiliö tarkoittaa, että saat käsiteltyä enemmän vaatteita ennen säiliön uudelleentäyttöä.

Electrolux - Silityskeskus - E5ST1-2DB

Naarmuuntumaton pohjalevy.

Koe höyrysilittämisen sujuvuus ja kevyt liukuminen naarmuuntumattoman GLISSIUM XXX -pohjalevyn avulla. Se jakaa höyryn tasaisesti ja liukuu kevyesti tehden silityksestä sulavaa ja tasaista kaikkiin suuntiin.

Electrolux - Silityskeskus - E5ST1-2DB

Kuuman pohjalevyn merkkivalo.

Tiedät, milloin silitysrautasi on jäähtynyt tarpeeksi, jotta voit siirtää sen turvallisesti säilytyspaikkaansa. Kuuman pohjalevyn merkkivalo silitysraudan kärjessä havaitsee, kun pohjalevy on kuuma.

Electrolux - Silityskeskus - E5ST1-2DB

Automaattinen puhdistustoiminto.

Pidennä silityskeskuksesi käyttöikää suojaamalla sitä kalkkikertymiltä. FlushClean-kalkinpoistoliuoksen avulla saat poistettua kalkin huuhtelemalla järjestelmää vedellä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone