Tuotetiedot

4Safety Plus -silitysrauta tarjoaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Tehostehöyry 110 g. Säädettävä höyry 0-30 g/min. Glissium80™-pohja, jossa erinomainen liukuvuus. 2300 W. 3-kertainen virran turvakatkaisu. Liukumaton päätypinta. Kuuman pohjan varoitusindikaattori. Virtajohto 2,1 metriä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Silitysrauta - EDB5220

3-kertainen virran turvakatkaisu

Silitysraudan virta katkeaa automaattisesti kahdeksan minuutin kuluttua, jos rauta on pystyasennossa tai 30 sekunnin kuluttua raudan ollessa kyljellään tai pohja alaspäin. Merkkivalo ja kuuluva varoitusääni ilmoittavat, että virta on katkeamassa.

Electrolux - Silitysrauta - EDB5220

ThermoSafe™ -merkkivalo varoittaa raudan kuumuudesta

ThermoSafe-merkkivalo kertoo, kun silitysrauta on jäähtynyt niin paljon (alle 40 °C), että se on turvallista siirtää säilytyspaikkaansa. Ei palovammoja sormissa eikä huolta säilytyksestä!

Electrolux - Silitysrauta - EDB5220

Iso, kumipintainen turvapääty

Turvallisuus edellyttää vakautta. Iso, kumipintainen pääty auttaa silitysrautaa pysymään tukevasti pystyssä millä tahansa alustalla ja estää raudan liukumisesta tai kaatumisesta aiheutuvat vahingot.

Electrolux - Silitysrauta - EDB5220

Tilava 300 ml vesisäiliö

Helposti täytettävä iso vesisäiliö tekee silittämisestä entistä vaivattomampaa – voit silittää pitkään vettä lisäämättä. Tehokkaan ja tasaisen höyryn ansiosta rypyt siliävät vaatteista helpommin kuin koskaan.

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

1

Surkea suunnittelu

arvostellut Mauri 29 heinäkuuta 2020

Käyttökelvoton tuote. Jos silität yli yhden paidan tällä, niin silitysrauta alkaa piippaamaan ja punainen valo vilkkumaan, eikä rauta enää lämpiä. Edes töpselin irrottaminen ei auta, vaan pitää odottaa kunnes rauta on täysin viilentynyt, ennen kuin sen voi taas ottaa käyttöön. On safetyplussaa niin paljon ettei silittää voi. Tällä raudalla esim. kuuden kauluspaidan silittämiseen saa kulumaan kaksi tuntia, kun perinteisellä raudalla siihen kuluisi parikymmentä minuuttia. Jos haluat jatkuvaa töpselin irottelua, odottelua ja liian lyhyen sähköjohdon, osta tämä tuote!

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Turvallinen

arvostellut Anu 06 tammikuuta 2021 Käännetty kielestä virosta

Turvallinen ja turvallinen apulainen jokaiseen kotiin. Unohdat itsesi, niin voit olla varma, että silitysrauta sammuu itsestään.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Anu suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Helppo silitys

arvostellut Ana 22 kesäkuuta 2020 Käännetty kielestä kroaatista

Silitys on virheetöntä ja helppoa. Suuri säiliörakenne mahdollistaa suuremman silityksen ilman, että sitä täytetään vedellä. Laite on ehdottomasti arvoinen enemmän kuin hinta!

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Ana suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Ostin EDB5220-silitysraudan ja rakastin silittämistä!

arvostellut MIKA 29 tammikuuta 2017 Käännetty kielestä puolasta

En piilota, en ole koskaan ollut silitysmestari. Vietin paljon aikaa silitysraudan käyttämiseen silityslauan vaatteissa. Tämä on kuitenkin menneisyys! Olen ollut EDB5220-raudan onnekas omistaja kuukauden ajan, mikä sai minut silittämään. Rauta selviytyy hyvin vaikeista ryppyistä, joiden kanssa vanha raudani toiselta merkiltä oli ongelma. Olen iloinen hyödyllisistä ominaisuuksista: ThermoSafe-kuumajalan ilmaisin (tiedän, milloin silitysrauta on jäähtynyt riittävästi ja voin turvallisesti laittaa sen pois) ja loistava kolminkertainen trip-toiminto - täydellinen ratkaisu unohtajille. EDB5220-silitysrauta on täydellinen. Olen jo suositellut sitä ystävilleni, suosittelen sitä myös sinulle!

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • MIKA suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Silitysrauta - EDBT800
PerfectMotion Silitysrauta

Kätevä matkamallinen höyrysilitysrauta, jossa käyttöasetus valittavissa 240 V/120 V jännitteellä. Taitettava kädensija, 3-tasoinen virran turvakatkaisu, Pystyhöyrytys, Tehostehöyry 45 g, Pohja ruostumatonta terästä, Johdon pituus 1,9 m, Teho 800 W, Väri: pu...

Electrolux - Silitysrauta - EDB1730
Easyline Silitysrauta

EasyLine-silitysrauta on tehokas ja turvallinen. Keraaminen SoftGlide™-silityspohja jakaa lämmön tasaisesti ja liikkuu vaivattomasti. Tehostehöyry 100g. 2300 W. Kuuman pohjan varoitusindikaattori.

Electrolux - Silitysrauta - E8SI1-5DBM
Renew 800 Silitysrauta

Renew 800 -höyrysilityraudassa on digitaalinen termostaatti ja kosketuspainikkeet. Räätälöityjen ohjelmien ansiosta silität aina juuri sopivalla lämpötilalla ja höyryn määrällä. Valittavana on 4 höyryohjelmaa: villa, puuvilla, pellava ja Outdoor Care. Erity...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille