Tuotetiedot

700 GreenZone+ -jääkaappipakastisessa on tiivis vetolaatikko, jossa kosteus ei pääse liiallisesti tiivistymään. Näin ruoka ei pilaannu herkästi. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista säilyy.*

Tärkeimmät ominaisuudet

GreenZone+-teknologia säilyttää jopa 95 % vitamiineista.*

700 GreenZone+ -jääkaappipakastisessa on tiivis vetolaatikko, jossa kosteus ei pääse liiallisesti tiivistymään. Näin ruoka ei pilaannu herkästi. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, jopa 95 % hedelmien ja vihannesten vitamiineista säilyy.*

*Vitamiinien säilyvyys perustuu ulkoisen testin tuloksiin. Testissä tarkkailtiin C-vitamiinin säilymistä mustikoissa, joita säilytettiin GreenZone+:n vetolaatikossa 11 päivän ajan.

GreenZone+ auttaa säilyttämään hedelmien ja vihannesten ravintoaineet

GreenZone+ on ihanteellinen säilytyslaatikko, sillä se poistaa ylimääräisen kosteuden ja säilyttää samalla juuri oikean määrän kosteutta vihanneksia varten. Näin jäljellä on 11 päivän kuluttua jopa 95 % vitamiineista – suojaamalla tuotteita pitämällä kosteustason juuri sopivana.*

Uutta – ainutlaatuinen kierrätysmuovista valmistettu jääkaappipakastin*

Esittelemme ainutlaatuisen jääkaappipakastimen, jonka sisäosat on valmistettu 70 % kierrätysmuovista. Vanhojen jääkaappien muovia käytetään nyt uusien jääkaappien valmistukseen.

45 % tavallista suurempi säilytystila*

MaxiSpacessa on 45 % enemmän säilytystilaa kuin perinteisissä jääkaapeissa.* Se on perinteisiä jääkaappeja pidempi ja leveämpi ja tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille tuotteille.

*Verrattuna valmistajan vakiokokoiseen jääkaappipakastimeen

Ruoka säilyy 60 % mehukkaampana ja kosteampana TwinTech-teknologian avulla.*

Älykäs TwinTech®-kaksoisjäähdytysjärjestelmä estää ruoan kuivumisen. TwinTech®-teknologian ansiosta saavutetaan jääkaapin optimaalinen kosteustaso, 60 % vähemmän ruokahävikkiä.

*Sisäinen testi käyttäen TwinTech-teknologiaa, jossa sovelletaan yhdeksän päivän säilytyksen jälkeistä kosteustasoa mittaavaa sisäistä testimenetelmää verrattuna valmistajan omaan yhdellä haihduttimella varustettuun tuotteeseen.

Aina hallussa. Electrolux-sovelluksella.

Hallitse jääkaappiasi älylaitteellasi. Saat ilmoituksen jos ovi on auki, ja saat huoltovinkkejä joiden avulla jääkaappisi suorituskyky pysyy parhaimmillaan. Opi missä ja miten elintarvikkeita on paras säilyttää ruoan laadun ylläpitämiseksi.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta