Tuotetiedot

Tuo grillisi parhaat puolet sisätiloihin. Vuodenajasta riippumatta saat grilliruokiisi jopa 93 % tasaisemman värin ja koostumuksen, kun käytät grillaukseen grillitelinettä.*

Tärkeimmät ominaisuudet

Mehukkaita ja rapeita vartaita, jopa 93 % tasaisemmin kypsyneinä joka puolelta*

Tuo grillisi parhaat puolet sisätiloihin. Vuodenajasta riippumatta saat grilliruokiisi jopa 93 % tasaisemman värin ja koostumuksen, kun käytät grillaukseen grillitelinettä.*

*Sisäisten testien mukaan, joissa arvioitiin ruokien kypsymisen tasaisuutta käytettäessä pyöriviä grillivartaita ja ilman niitä.

Grilliritilällä saat aikaan herkullisia, tasaisesti kypsennettyjä vartaita

Grilliritilällä muutat uunisi helposti sisägrilliksi, jolla valmistat herkullisia aterioita. Aseta uuniin enintään viisi varrasta, niin moottori pyörii automaattisesti ja grillaa lihan ja vihannekset tasaisesti – satoi tai paistoi.

SteamBake herkullisten leivonnaisten valmistamiseen

SteamBaken avulla saavutat korkealuokkaisia tuloksia leipurin tapaan yhdellä painikkeen painalluksella. Taikinan nostatus kosteuden avulla varmistaa pehmeän sisäosan ja kuiva lämpö luo täydellisen rapean pinnan. Herkullisia leivonnaisia, tasaisen kypsiä kanapaisteja ja mehukkaita kalaruokia. 

Monitasoinen ruoanlaitto.

Monitasoisen kypsennyksen, ja tasainen ilman jakautuminen jokaiselle kannatintasolle takaa täydellisen lopputuloksen myös kahta kannatintasoa käyttäessä.

Uuni, joka puhdistaa itse itsensä, jotta sinun ei tarvitse

Katalyysipuhdistustoiminto auttaa estämään lian ja rasvan kiinnittymisen uuniin. Itsenäisestä puhdistuksesta huolehtiva teknologia käynnistyy automaattisesti, kun uunin lämpötila saavuttaa 250 °C. Se poistaa ruoka- ja rasvajäämät ja takaa näin vaivattoman puhdistuksen.

Tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla

Paistolämpömittari takaa aina täydelliset tulokset. Se mahdollistaa kypsennystoiminnon tarkkailemisen mittaamalla ruoan sisälämpötilaa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta