Tutustu

Pesukoneisiin

Ensiluokkaisen hellävarainen

Useimmat pesukoneet eivät hyödynnä pesu- ja huuhteluaineen maksimaalista tehoa. UltraCare™ Eco kuitenkin esisekoittaa pesuaineen niin, että voit pestä normaalisti 40 asteessa pestävät pyykit 30 asteessa. UltraMix-järjestelmä myös esisekoittaa huuhteluaineen sen tasaisempaa jakautumista varten. Muut koneet vaativat kaksi kertaa enemmän huuhteluainetta samaa hellävaraista käsittelyä ja pehmeyttä varten.

Ensiluokkainen puhtaus ja raikkaus 30 minuutissa

Tarjoa vaatteillesi kylpyläkäynti SteamCare -toiminnon avulla. Höyry poistaa rypyt ja raikastaa vaatteesi hellävaraisesti 30 minuutissa. Tämä vähentää vaatteiden pesu- ja silitystarvetta, jotta voisit säilyttää hienoimmat paitasi, tyylikkäimmät mekkosi ja pehmeimmät puserosi uudenveroisina pesukertojen välissä.

Woolmark Apparel Care Green -merkillä varustetuissa Electroluxin pesukoneissa voit pestä turvallisesti jopa ainoastaan käsinpesuun tarkoitetut villavaatteet alhaisella energiankulutuksella.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

UltraCare™ Eco -koneen avulla käsittelet turvallisesti arkalaatuisetkin vaatteesi.

Electrolux UltraCare Eco

Säilytä muoto

Säilytä suosikkipuserosi uudenveroisena Woolmark-hyväksynnän saaneella UltraCare™ -pesukoneella. Woolmark Green -merkki myönnetään koneille, jotka pesevät turvallisesti ja energiatehokkaasti jopa ainoastaan käsinpesuun tarkoitetut villavaatteet, jotta villavaatteesi säilyttäisivät alkuperäisen muodon ja pehmeyden pesu toisensa jälkeen.

FW33L8143
Jopa 8 kg tilavuus
A+++ -luokan energiatehokkuus
Säätää ohjelman täyttömäärän mukaan AutoSensen avulla

EW8F6669D4
Pehmeät ja ensiluokkaiset tulokset 30 asteessa ainutkertaisen esisekoituksen avulla
Vältä ylipesua SensiCaren avulla
Käsinpestävien villavaatteiden hellävarainen pesu
Raikasta vaatteesi pesukertojen välissä höyryn avulla

EW8H668B3
Lisää paras kuivaus parhaaseen pesuun
Ensiluokkainen kuivaustulos, sillä rummun liike on suunniteltu vastaamaan tekstiilisi tarpeita
Turvalliset ja hellävaraiset villaohjelmat
Suunniteltu sopimaan UltraCare™ Eco -koneeseen tyylikästä kokonaisuutta varten

Ei liiallisen ylipesun vaaraa

Säilytä vaatteesi uudenveroisina pitempään ihanteellisella OptiSense -pesujärjestelmällä. Se takaa optimaalisen pyykinhoidon säätämällä ohjelman keston, energian- ja vedenkulutuksen täyttömäärän mukaan, ilman tarpeettoman ylipesun vaaraa. Tämän ansiosta kulutat aina vain vaaditun määrän vettä ja energiaa mahdollisimman ympäristöystävällistä pyykinpesua varten meidän pesukoneilla. Täten voit olla aina varma ensiluokkaisesta pyykinhoidosta ja optimaalisista käyttökuluista.

Pino paitoja pyykkikorissa

Hoitaa jopa 8 kg pyykkiä

Suurien pyykkimäärien hoitaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Erittäin suuren rummun ansiosta käytössäsi on runsaasti tilaa koko kotisi pyykkejä varten. Se on lisäksi suunniteltu hellävaraiseen pyykinhoitoon. Pesukone suojaa pyykkejäsi repeämiltä ja venymiseltä pesun aikana. Pesitpä sitten 1 tai 8 kg pyykkiä, voit luottaa hellävaraiseen Soft -rumpuumme.

Ensiluokkaista hoitoa, pitkäaikaista kestävyyttä

Olemme niin varmoja laitteidemme kestävyydestä, että tarjoamme jopa 10 vuoden moottoritakuun kaikkiin inverter-moottoreilla varustettuihin pesukoneisiin. Ne on suunniteltu käytettäväksi ensiluokkaisessa pyykinhoidossa vähintään vuosikymmenen ajan. Ne tarjoavat myös alhaisemman äänitason ja 50 % pienemmän energiankulutuksen perinteisiin moottoreihin verrattuna. Varmaan ja huolettomaan pyykinpesuun.

Valmiina kun sinä haluat

Joustavaan pyykinpesuun. TimeManager® -toiminto mahdollistaa pesuajan valitsemisen muutamalla helpolla asetuksella. Sen avulla voit lyhentää pesuohjelman kestoa ja hyödyntää saman hellävaraisen käsittelyn. Täten suosikkivaatteesi ovat käyttövalmiit haluamaasi aikaan. Ajastimen avulla voit lisäksi asettaa ohjelman käynnistymään jopa 20 tunnin päästä oman aikataulusi mukaan.

UltraCare Eco -pesukone DelicateCare-kuivausrummun vieressä

Täydellistä pyykinhoitoa

Ylellisen pehmeän ja hyvin hoidetun pyykin salaisuus ei riipu ainoastaan oikean pesukoneen valitsemisesta — kuivaus on yhtä tärkeää. DelicateCare -kuivausrummut sopivat täydellisesti UltraCare™ Eco -pesukoneisiin. Niiden innovatiivinen lämpöpumpputekniikka kuivaa vaatteet hellävaraisesti alhaisissa lämpötiloissa liiallisen kuivauksen aiheuttamien vaurioiden välttämiseksi.

Vasta kuivattuja puhtaita paitoja