UltraPower

Päästä tehot irti

Huipputehokas pikaimuri, ilman virtajohtoa

UltraPower -varsi-imuri

UltraPower saa sinut unohtamaan, että olet imuroimassa. Tuntuu ennemminkin, kuin kääntäisit auton avainta, painaisit kaasupoljinta ja jättäisit kotipihan taaksesi. Koe UltraPower - huipputehokas varsi-imuri lattioiden pikasiivoukseen.

TurboPower™ -litiumakku

TurboPower™ -litiumakku

Litiumakku mahdollistaa pitkän ja tasaisen käyttövoiman. Nyt saatavilla myös uutuusmalli EUP86SSM Litium High Density –akulla,  jonka ansiosta käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 95 minuuttia ja täystehollakin 19 minuuttia.  Litium -akku antaa tasaisen voimakkaan energiavirran, jotta imuroinnin voisi suorittaa samalla tehotasolla koko siivouksen ajan.

PerformancePro™ -suulake

PerformancePro™ -suulake

Huipputehokas pölyn ja roskan kerääjä kaikilla lattiapinnoilla. Isot pyörät suulakkeessa helpottavat mattojen imurointia. 

BrushRollClean™

BrushRollClean™

BrushRollClean™ -toiminnolla suulakkeen harja puhdistuu sekunneissa hiuksista ja lemmikin karvoista. Kun painat jalalla suulakkeen päällä olevaa painiketta,  kapea terä painuu harjarullaa vasten ja leikkaa hiukset ja kuidut pieniksi palasiksi. Palaset imeytyvät välittömästi pölysäiliöön. Optimaalinen käyttökunto - jatkuvasti! 

180° EasySteer™

180° EasySteer™

Ohjaa ja liikuta kevyesti. Taipuisa suulakkeen liitäntä helpottaa työtä ja mahdollistaa tarkan lopputuloksen. 

DustSpotter™ LED -etuvalot

DustSpotter™ LED -etuvalot

Suulakkeen valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti.