Tuotetiedot

Electrolux Pure D8.2 SILENCE imuri on hiljainen ja älykäs. SmartMode tunnistaa lattian ja säätää tehon automaattisesti matolle siirtyessä. OneGo Power Clean -suulaketta ei tarvitse säätää lattialta matolle siirtyessä. Allergialiitto on myöntänyt Pure D8.2 -imurille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

Ensiluokkaista suorituskykyä Älykäs ja hiljainen

Uuden aikakauden PURE D8.2 -imuri. SmartMode-tekniikka, PureSound-järjestelmä ja OneGo Power Clean -suulake. Tehokas, ainutkertaisen älykäs, uskomattoman hiljainen.

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

SmartMode-tekniikka. Automaattinen tehonsäätö lattian ja maton välillä

Ennenkokemattoman tehokasta ja älykästä imurointia. Edistynyt SmartMode-tekniikka tunnistaa lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi.

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

Suomen hiljaisin* pölynimuri. Äänitaso vain 57 dB(A).

Äärimmäisen hiljainen äänitaso PureSound-järjestelmän ansiosta. Moottorin, tiiviin rakenteen ja suulakemallin innovatiivisen yhdistelmän ansiosta äänitaso on alhainen kaikilla pinnoilla imuroidessa. Imuroi vapaasti häiritsemättä muita ihmisiä ympärilläsi. *Äänitaso 57 dB(A) matolta ja 70 dB(A) kovalta lattialta mitattuna. Mittaus suoritettu Euroopan komission asetuksen (EU) no 666/2013 (8. heinäkuuta 2013) & IEC 60704 mukaisesti.

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

OneGo Power Clean -suulake ensiluokkaisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi kaikilla pinnoilla

Uusi OneGo Power Clean -suulake poistaa kaikki, niin suuret kuin pienetkin roskat ja hiukkaset tehokkaasti lattiatyypistä riippumatta. Puhdistaa lattiat tehokkaasti yhdellä tasaisella liikkeellä.

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

55% kierrätysmateriaalia. 100% kestävä

Koska ympäristö on lähellä sydäntämme, valmistimme imurin 55% kierrätysmateriaalista. PURE D8.2 on kestävä valinta, laadusta tinkimättä.

Electrolux - Pölynimuri - PD82-4MB

Siirrä sujuvasti tasapainotetun kantokahvan avulla

Voit nostaa imurin helposti erityisen kantokahvan avulla. Se on sijoitettu laitteen keskelle, jotta paino jakautuisi tasaisesti. Suunniteltu tasapainoista nostamista varten.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

5

Electrolux toimii

arvostellut Jarijuhani 28 kesäkuuta 2021

Ostimme äskettäin D8.2 mallin ja olemme hyvin tyytyväisiä imurin tehoon ja hiljaisuuteen, ei haitannut mäyräkoiraammekaan, vaan loikoili ihan rauhassa olohuoneen matolla kesken imuroinnin.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  4
 • Jarijuhani suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
3

Kohtalainen imuri

arvostellut Siistii 22 huhtikuuta 2021

Periaatteessa kohtuullinen imuri, mutta hyvä ajatus ei toimi ihan loppuun asti. Pikkusuulakkeessa on ajatusta, kun sitä voi käyttää kolmella tavalla, mutta huonekalusuulakkeena se on onneton. Imuri ollut alle vuoden käytössä ja huonekalusuulakkeen toinen siipi on irronnut jo muutaman kerran ihan normaalissa käytössä. Sitä ei ole helppo laittaa takaisin.
Imuputken pidin takaosassa on jonkinlainen kehikko, jonka toinen reuna murtui, kun imuputkea ei ole aina saanut siihen ihan kohdilleen. Hiljaisuus on hyvä, samoin ulottuvuus.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  4
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Hiljaista, kompaktia ja kevyttä imurointia

arvostellut hopeno 27 helmikuuta 2021

Hiljainen imuri, kevyesti liikkuva, kevyt nostella, imuteho vaihtuu hienosti kovan lattian ja mattojen välillä. Olen hämmästynyt hiljaisuudesta edellisiin imuroihin verrattuna. Tämän kanssa imuroidessa voi jopa jutella muiden kanssa. Menee siivouskomerossa pieneen tilaan. Kivan värinen.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • hopeno suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Näppärä imuri

arvostellut Ellu 19 syyskuuta 2020

Ostin reilu kuukausi sitten. Pidän smart-tekniikasta, ei tarvi huolehtia suulakkeen matto- ja lattia-asennosta. Tekee puhdasta jälkeä, eikä huone haise pölyltä imuroinnin jälkeen. Imuri liikkuu kätevästi, minulle sopivan pieni. Pyörät suulakkeessa on hyvä ominaisuus. Lisäsuulakkeille ei säilytystilaa koneessa ja putkessakin tuntuu hankalalta säilyttää, tosin tarvitsen niitä harvoin. Putken lukitukset ei oikein toimi, mutta putki pysyy paikallaan vain työntämällä toiseen. Suulakkeen samettikaitale irtosi osin eka imuroinnissa, mutta liimasin sen ja on pysynyt.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • Ellu suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Pölynimuri - EUO9GREEN
UltraOne Pölynimuri 65 dB Musta, kierrätysmateriaali

Electrolux UltraOne Classic Green on energiatehokas imuri, jonka puhdistuskyky on huippuluokkaa. Äänitaso on hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion ja ParkettoPro -suulake. Aidosti ekologinen: valmiste...

Electrolux - Pölynimuri - EUOC92IW
UltraOne Pölynimuri 65 dB Valkoinen

Electrolux UltraOne Classic on käyttömukavuudeltaan ylivoimainen ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Allergialiitto on myöntänyt Ult...

Electrolux - Pölynimuri - EUOC92DB
UltraOne Pölynimuri 65 dB Kirkas sininen

Electrolux UltraOne Classic on käyttömukavuudeltaan ylivoimainen ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 65 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Allergialiitto on myöntänyt Ult...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille