Tuotetiedot

Imurissa on tehokas, automaattinen tehonsäätö joka mukautuu imuroitavan pinnan mukaan. Imurissa on uudistettu suulake LED-valolla, digitaalinen näyttö, sekä integroidut lisävarusteet. 48% imurin ja yhdistelmäsuulakkeen valmistuksessa käytetystä muovista on kierrätettyä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Erinomainen suorituskyky. Mukautuu imuroitavan pinnan mukaan

Imurissa on tehokas, automaattinen tehonsäätö joka mukautuu imuroitavan pinnan mukaan. Imurissa on uudistettu suulake LED-valolla, digitaalinen näyttö, sekä integroidut lisävarusteet. 48% imurin ja yhdistelmäsuulakkeen valmistuksessa käytetystä muovista on kierrätettyä.

"*Ei koske lisävarusteita​ *Lisälauseke Ranskaa koskien – Imurin (mukaan lukien kaikkien varusteiden) kokonaispainosta 29 % on kierrätysmateriaalia, joka koostuu kierrätysmuovista"

Luokkansa paras* puhdistusteho**

800 imurilla on luokkansa paras puhdistusteho* verrattuna muihin saman luokan pölynimureihin**. Optimoitu ilmavirtaustekniikka takaa voimakkaan imutehon, joka poistaa hienon pölyn ja roskat tehokkaasti matoilta ja kovilta lattioilta.

"* Perustuu IEC 62885-2:n mukaisiin ulkoisiin testeihin, joissa on laskettu keskimääräinen tulos lattianpesusta 5.2, 5.3 (molempiin suuntiin), 5.4 ja 5,5 (molempiin suuntiin) mukaisesti.". **Vertailtuna 17 Euroopan maan kolmeen eniten myytyyn tuotteeseen yli 300 euron hintaluokassa (Gfk 2022)"

Auto-tila– kaikille pinnoille

Vaivatonta ja helppoa, valitse kahvasta Auto-tila, ja imuri säätää imutehon automaattisesti siirryttäessä kovalta lattialta matolle. Näin maksimoit tehokkuuden ja säästät jopa 46 % energiaa***.

* Perustuu standardin IEC 62885-2 mukaiseen sisäiseen testiin, joissa verrataan virrankulutusta käytettäessä Max-tilaa ja Auto-tilaa mattoa puhdistettaessa.

Vaivaton puhdistus AllFloor Auto LED suulakkeella

AllFloor Auto LED suulakkeessa on innovatiiviset kumiset kolmiot* ja pehmeä harja, joiden ansiosta imurointi on helppoa ja tasaista. Suulake puhdistaa kaikki pinnat - matoista koviin lattioihin - ja poistaa pölyn 100 prosenttisesti** lattian raoista. 

*Patentti vireillä ** Perustuu standardin IEC62885-2:2021 mukaiseen sisäiseen testiin

Hygienisesti puhtaampi koti

HEPA-suodatus kerää jopa 99,99%*mikropölystä partikkelit kooltaan >0.3µm ja palauttaa puhtaan ilman takaisin kotiisi.

* Perustuu standardin IEC62885-2:2021, 5.14 mukaiseen ulkoiseen testiin mikropölyhiukkaskokojen 0,3-10 mikronin suodattamiseksi käyttäen standardihiekkaa/pölyhiukkasia.

Helppoa ja vaivatonta

3-in-1-suulakkeen ja teleskooppiputken ansiosta imurointi on helpompaa, sillä niiden avulla pääset käsiksi myös vaikeimpiin kohtiin. Kahvassa oleva kaukosäädin mahdollistaa imutehon säätämisen helposti ja vaivattomasti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta