Tuotetiedot

Pure F9 imurin lisäsuulakeet, joiden avulla voi puhdistaa kätevästi kaikki kodin ja auton pinnat. Sisältää neljä eri lisävarustetta: 1) Moottoroitu suulake, jonka pyörivä harjarulla kerää karvat ja irtokuidut 2) Herkkien pintojen harjasuulake 3) Rakosuulake 20 cm 4) Yhdistelmäsuulake. Pakattu kovamuoviseen rasiaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Suulake - KIT18

Pure F9 varsi-imurin täydellinen suulakepakkaus kotiin ja autoon

KIT18 vie Pure F9 -imurin käyttömukavuuden ja monipuolisuuden huipputasolle. Neljä tehokasta suulaketta tarjoavat huipputehoa kotieläinten karvojen imurointiin ja pölynpoistoon kaikilta pinnoilta.

Electrolux - Suulake - KIT18

Mini Turbo -piensuulake

Moottoroitu piensuulake, jonka pyörivä harjarulla kerää karvat ja irtokuidut tekstiilipinnoitetuista huonekaluista ja esim. auton istuimista.

Electrolux - Suulake - KIT18

Rakosuulake

Pitkä rakosuulake auttaa puhdistamaan ahtaat, vaikeapääsyiset paikat.

Electrolux - Suulake - KIT18

Herkkien pintojen harjasuulake

Herkkien pintojen pehmeä harja. Poistaa hellävaraisen tehokkaasti pölyn ja pienhiukkaset huonekaluista ja muista lattian yläpuolisilta pinnoilta sekä autosta.

Electrolux - Suulake - KIT18

Yhdistelmäharja/rakosuulake

Toimii pienenä rakosuulakkeen ja harjan yhdistelmänä. Harja taipuu 90° kulmaan lisäten joustavuutta.

Pakkauksen sisältö

1 kpl moottoroitu Pet Hair -suulake, 1 kpl herkkien pintojen suulake, 1 kpl rakosuulake 20 cm, 1 kpl pieni yhdistelmäharja/rakosuulake

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Suulake - ZE063
Electrolux 3-in-1 yhdistelmäsuulake

Nerokas yhdistelmäsuulake sopii monien erilaisten pintojen puhdistukseen, aina kirjahyllyistyä sohviin. Osa 1 – harjasuulake sopii täydellisesti kapeille ja koville pinnoille, kuten kirjahylly ja pöytien imurointiin. Osa 2 – rakosuulake puhdistaa tehokkaa...

Electrolux - Suulake - ZE013.1
Electrolux Mattotamppari-suulake - Ø 32/35 mm imuputkeen

Pölynimurin turboharja ZE013 on ihanteellinen mattojen ja kokolattiamattojen perusteelliseen puhdistukseen. Sen tehokas imuilman voimalla pyörivä harja on suunniteltu erityisesti syvään tarttuneen lian hellävaraiseen puhdistukseen, mattoa vahingoittamatta...

Electrolux - Suulake - ZE061.1
Electrolux SilentParketto -suulake - Ø 32/25 mm imuputkeen

Silent Parketto Brush. Pitkät harjakset. Puu- ja laattalattioille. Luonnonkarvamateriaali. Hellävaraiseen puhdistukseen kovilla pinnoilla, kuten laatta-, puu-, linoleum- ja kivilattioilla. Kapea profiili, jonka ansiosta suulake mahtuu ahtaisiin väleihin. L...

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille