Tuotetiedot

Täydellinen kodin ja auton puhdistussarja tekee puhdistuksesta vaivatonta. Vaivatonta ja hellävaraista puhdistusta allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Tarvikesetti - KIT09C

Garantie anti-rayures

Pölyhuiskun pehmeä suojus on erittäin hellävarainen kaikille pinnoille. Taivutettava rakenne on entistä monipuolisempi ja mahdollistaa kodin herkimpien ja helpoimmin särkyvien esineiden puhdistuksen. Puhdista huolettomasti tietokoneiden näyttöjä, kasvien lehtiä ja muita herkkiä pintoja.

Electrolux - Tarvikesetti - KIT09C

Turvallista puhdistusta

Pölyhuisku estää esineiden imeytymisen imurin sisään. Tämän ominaisuuden ansiosta voit puhdistaa jalokivirasioita, leluja ja Lego-palikoita ilman esineiden häviämisen riskiä.

Electrolux - Tarvikesetti - KIT09C

Lemmikkieläinten karvojen puhdistaja

Lemmikkisuulakkeen pohjassa olevat kumiliuskat keräävät karvoja ja kuituja eri kankaista. Liuskojen kulmittainen asettelu on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaseen karvojen noukkimiseen suulakkeen kaikissa liikkumasuunnissa. Ei vaadi kunnossapitotoimia käytön jälkeen.

Electrolux - Tarvikesetti - KIT09C

Joustava rakosuulake

Joustavan rakosuulakkeen ansiosta voit yltää helposti pesukoneiden, lämmittimien ja autonistuinten taakse! Täydellisen puhdasta lopputulosta varten erittäin vaikeapääsyisissä paikoissa suulake voidaan taittaa nurkkien taakse.

Electrolux - Tarvikesetti - KIT09C

Täydellinen paketti

- Trinity-lemmikkisuulake poistaa karvat eikä vaadi kunnossapitoa ja ulottuu hankaliinkin paikkoihin - Pölyhuisku puhdistaa hellävaroen nostattamatta pölyä ilmaan - Joustava rakosuulake ulottuu ja yltää myös ahtaisiin paikkoihin - Sovitin 35 mm:n liitäntöihin

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone