Tuotetiedot

Kattava Home and Car kit -sarja tekee puhdistuksesta vaivatonta. Helppoa, hellävaraista puhdistusta allergikoille ja lemmikkien omistajille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ei naarmuja

Duster-suulakkeen pehmeä suoja on erittäin hellävarainen kaikilla pinnoilla. Taittuva malli lisää joustavuutta. Voit puhdistaa kotonasi myös helposti särkyvät, herkät esineet. Voit puhdistaa tietokoneiden näytöt, kasvien lehdet ja muut herkät pinnat huoletta.

Turvallista puhdistusta

Duster ei anna pienesineiden joutua ilmavirtauksen mukana imuriin. Tämän ominaisuuden ansiosta voit siis huoletta puhdistaa korurasiat, lelut ja legot ilman huolta pienesineiden joutumisesta hukkaan.

Lemmikkien karvojen asiantuntija

Pet-suulakkeen pohjassa olevat kumiliuskat poistavat hiuksia, karvoja ja kuituja erilaisista kankaista. Kulmaan asetetut liuskat poistavat hiuksia ja karvoja äärimmäisen tehokkaasti kaikkiin suulakkeen veto- ja työntösuuntiin. Ei ylläpitoa käytön jälkeen.

Joustava rakosuulake

Joustavalla rakosuulakkeella ulotut helposti niin pesukoneen, patterin kuin autonistuimienkin taakse! Erittäin vaikeapääsyisissä paikoissa suulake voidaan taivuttaa nurkkien taakse täydellisen puhdasta lopputulosta varten.

Kattava sarja

- Trinity Pet -suulake karvojen poistoon, ei tarvetta ylläpidolle, erinomainen ulottuvuus - Duster hellävaraiseen puhdistukseen nostamatta pölyä huoneilmaan - Joustava rakosuulake ulottuu hankaliin paikkoihin ja ahtaisiin tiloihin - Adapteri 35 mm:n liitäntöihin

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta