Tuotetiedot

Tämä tehokas suodatinsetti sisältää 2 esisuodatinta sekä yhden pienpölysuodattimen, jotka varmistavat laitteesi toiminnan mahdollisimman suorituskykyisenä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Suodatin - ESKW4

99,99% suodatustehokkuus*

5-vaiheinen suodatusjärjestelmä poistaa 0.3-10µm kokoisista mikropölyhiukkasista jopa 99.99%. Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta. *Sisäinen EN60312-1:2017 -standardin mukainen testi

Electrolux - Suodatin - ESKW4

Pestävät suodattimet - kestävämpi valinta

Kaikki pakkauksen suodattimet ovat pestäviä, mikä auttaa meitä suojelemaan ympäristöä ja elämään kestävämmin. Esisuodattimet suositellaan vaihtamaan 6 kk välein, pienhiukkassuodatin 12 kk välein, ja ne tulisi pestä säännöllisesti elinkaarensa ajan.

Electrolux - Suodatin - ESKW4

Huipputason suorituskyky

Suunniteltu antamaan optimaalinen suodatustaso siitepölyltä, huonepölyltä ja allergeeneilta. Pese ja vaihda suodattimet säännöllisesti varmistaaksesi, että imurisi toimisi kuin uusi joka päivä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille