Tuotetiedot

Tämä tehokas suodatinsetti sisältää 2 esisuodatinta sekä yhden pienpölysuodattimen, jotka varmistavat laitteesi toiminnan mahdollisimman suorituskykyisenä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Suodatin - ESKW4

99,99% suodatustehokkuus*

5-vaiheinen suodatusjärjestelmä poistaa 0.3-10µm kokoisista mikropölyhiukkasista jopa 99.99%. Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta. *Sisäinen EN60312-1:2017 -standardin mukainen testi

Electrolux - Suodatin - ESKW4

Pestävät suodattimet - kestävämpi valinta

Kaikki pakkauksen suodattimet ovat pestäviä, mikä auttaa meitä suojelemaan ympäristöä ja elämään kestävämmin. Esisuodattimet suositellaan vaihtamaan 6 kk välein, pienhiukkassuodatin 12 kk välein, ja ne tulisi pestä säännöllisesti elinkaarensa ajan.

Electrolux - Suodatin - ESKW4

Huipputason suorituskyky

Suunniteltu antamaan optimaalinen suodatustaso siitepölyltä, huonepölyltä ja allergeeneilta. Pese ja vaihda suodattimet säännöllisesti varmistaaksesi, että imurisi toimisi kuin uusi joka päivä.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Suodatin - EFS1W
Electrolux s-filter® Allergy Plus pestävä suodatin

Tukkeutuneet suodattimet heikentävät imurisi imutehoa. Suodattimien säännöllinen puhdistaminen ja vaihtaminen auttaa säilyttämään imurin tehon ihanteellisena. Allergy Plus® s-filter® sieppaa pienimmätkin hiukkaset, kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkkie...

Electrolux - Suodatin - EFH12W
Electrolux Pestävä Hygieniasuodatin E12 s-bag -imureille

Pölynimurin pestävä EPA-suodatin. Tukkeutuneet suodattimet heikentävät imurisi imutehoa. Suodattimien säännöllinen puhdistaminen ja vaihtaminen auttaa säilyttämään imurin tehon ihanteellisena. Hygiene Filter™ sieppaa pienimmätkin hiukkaset, kuten siitepöl...

Electrolux - Suodatin - EF141
Electrolux Ergorapido Z 28.., Z 29.. -sarjoihin suodatinsetti

Nämä alkuperäiset suodattimet on suunniteltu erityisesti ELECTROLUX Ergorapido-pölynimureihin ZB 2811... 2813, ZB 2815, ZB 2820, 2821, ZB 2901...2908, ZB 2923, 2924, 2925, 2929, ZB 2932... 2935, ZB 2941...2945. Suodattimet suojaavat Ergorapidon moottoria ...

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille