Tuotetiedot

Suodatinpakkaus 800-sarjan varsi-imureille. Pakkaus sisältää yhden pestävän hienopölysuodattimen (E12) ja kaksi pestävää moottorin tuloilmasuodatinta.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suorituskykysuodattimet

Tämä tehokas suodatinsetti sisältää 2 esisuodatinta sekä yhden pienpölysuodattimen, jotka varmistavat laitteesi toiminnan mahdollisimman suorituskykyisenä.

99,99% suodatustehokkuus*

5-vaiheinen suodatusjärjestelmä poistaa 0.3-10µm kokoisista mikropölyhiukkasista jopa 99.99%. Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta. *Sisäinen EN60312-1:2017 -standardin mukainen testi

Pestävät suodattimet - kestävämpi valinta

Kaikki pakkauksen suodattimet ovat pestäviä, mikä auttaa meitä suojelemaan ympäristöä ja elämään kestävämmin. Esisuodattimet suositellaan vaihtamaan 6 kk välein, pienhiukkassuodatin 12 kk välein, ja ne tulisi pestä säännöllisesti elinkaarensa ajan.

Huipputason suorituskyky

Suunniteltu antamaan optimaalinen suodatustaso siitepölyltä, huonepölyltä ja allergeeneilta. Pese ja vaihda suodattimet säännöllisesti varmistaaksesi, että imurisi toimisi kuin uusi joka päivä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta