Tutustu

Pure A9 siitepölyä vastaan


Paras ilmanpuhdistin Aftonbladetin mukaan

Ilmanpuhdistin Pure A9 on voittanut Aftonbladetin ilmanpuhdistimien testin. Sitä kuvaillaan tyylikkääksi ja älykkääksi, ja lisäksi se oli kaikkein hiljaisin arvioiduista laitteista.

“Kun ilmanpuhdistin on 20 m²:n kokoisessa huoneessa, sitä ei edes huomaa – ja se voi puhdistaa jopa 100 m²:n kokoisen huoneen ilman. Pure A9 selviytyi helposti ilmanlaadun testeistä”.

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Pure A9 on hyvä sijoitus kotiasi ja hyvinvointiasi varten. Sen edistyksellinen PureSense -järjestelmä mittaa jatkuvasti ilman epäpuhtauksia, ja tehokas suodatin suodattaa jopa 99 % ilmassa olevasta siitepölystä. WiFi-yhteys mahdollistaa mobiilisovelluksen käytön. Pure A9 -ilmanpuhdistimelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Säätää puhdistustehoa automaattisesti

Pure A9 säätää puhdistustehoa ilmanlaadun mukaisesti. Kun Smart-toiminto aktivoidaan, se analysoi sisäilman muutamassa sekunnissa ja säätää puhdistustehoa tarvittaessa. Pure A9 auttaa vähentämään siitepölyä kotonasi. Mobiilisovelluksesta saat tietoa sisä- ja ulkoilman laadusta. Sovelluksesta näet kotisi lämpötilan, ilmankosteuden, kaasumaiset epäpuhtaudet ja ilman pienhiukkasten määrän. Wellbeing-sovellus on saatavilla iOS ja Android -puhelimiin.

Ei turhaa suodatinten vaihtoa

Kuinka kauan ilmanpuhdistimen suodatin kestää? Sitä sinun ei tarvitse miettiä – kaikki tieto löytyy mobiilisovelluksesta. Suodattimen älytunniste seuraa sen käyttöikää. Voit vaihdella suodattimia eri vuodenaikojen ja tarpeiden mukaan. Voit vaikkapa säästää vähän käytetyn siitepölysuodattimen seuraavaa siitepölykautta varten. Kun asennat sen uudelleen, näet jäljellä olevan käyttöajan. Sekä lompakkosi että ympäristö kiittävät. Suodattimet Pure A9:lle löydät verkkokaupastamme.

Hiljainen mutta tehokas

Pure A9 tekee työtään hiljaisesti. AirSurround -järjestelmä luo spiraalimaisen ilmavirtauksen, joka yltää huoneen jokaiseen nurkkaan puhdistaen ilmaa tehokkaasti. Puhdistustehonsa ansiosta Pure A9 on täydellinen allergiakotiin.