Tuotetiedot

Refine 600 -höyrysilityskeskus ei jätä tilaa arvailuille. Höyrysilityskeskus säätää täydellisen lämpötilan ja höyryn määrän silitettävän materiaalin mukaan. Etuvalon avulla varmistat ettei yksikään ryppy ei jää huomaamatta.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ei enää arvailuja silityksessä

Valitse vain materiaali ja silitysrauta hoitaa loput. Optimaalinen höyryn määrä ja lämpötila mahdollistavat herkkien materiaalien silityksen.

Valo parantaa näkyvyyttä

Aina käytössä oleva valo varmistaa, että jokainen ryppy tulee huolella silitetyksi. Mitään ei jää huomaamatta.

Käyttövalmis minuutissa

Electrolux Refine 600 -höyrysilityskeskus on nopeasti käyttövalmis; se lämpenee 60 sekunnissa. Sileä lopputulos nopeasti.

Naarmuuntumaton silityspohja

Nauti höyrysilittämisen vaivattomuudesta ja naarmuuntumattomasta RESILIUM™ Ski 221 -silityspohjasta. Höyry jakautuu tasaisesti varmistaen helpon silittämisen kaikkiin suuntiin.

Kolminkertainen puhdistustoiminto

Kalkinpoistojärjestelmä sisältää ainutlaatuisen Soft Water Activator -aktivaattorin sekä FlushClean -huuhtelutoiminnon, mikä pidentää laitteen käyttöikää. Elektroninen muistutustoiminto ilmoittaa aktivaattorin vaihtotarpeesta.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta