Tuotetiedot

Kuuman tai keskilämpöisen höyrytoiminnon sekä kuumenevan silityspinnan avulla sileytät tehokkaasti jopa paksutkin tekstiilit. Kahdella eri höyrytoiminnolla saat joko nopean ryppyjen poiston tai pitkäkestoisen raikastuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Poistaa jopa 99,99 % bakteereista.*

Raikasta asusi työpäivän ja illanvieton välissä tai virkistä vaatekaapin perälle unohtuneet vaatteet. Höyrytys on nopea ja helppo tapa antaa vaatteille uusi elämä pesujen välillä.

*SGS suoritti testin kiinalaisen vaatehöyrystinten standardin QB/T 5200-2017 mukaisesti syyskuussa 2020 bakteerityypeille Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus, alalaji aureus (ATCC® 6538™) ja Candida albicans (CICC® 1965™) 1 minuutin höyrytyksen aikana, kun lämpötila on yli 120 °C.

Sujuvaa ja vaivatonta höyrytystä.

Varustettu silityspinnalla, joka hoitaa vaatteita hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hyvä muotoilu ja keraaminen silityspohja varmistavat, etteivät terävät reunat pääse vahingoittamaan vaatteita. Painikelukituksen ansiosta kädet saavat levätä ja höyrytys on entistäkin vaivattomampaa.

Irrotettava vesisäiliö.

Käsikäyttöisessä Refine 700 -tekstiilihöyrystimessä on irrotettava vesisäiliö, joka helpottaa ja nopeuttaa täyttämistä. Voit helposti irrottaa säiliön, täyttää sen vedellä lähimmästä hanasta ja laittaa takaisin paikoilleen.

Lisävarusteilla parempaa hoitoa.

Erityiset lisävarusteet varmistavat, että paksumpienkin kankaiden höyrytys onnistuu helposti ja että helmien ja paljettien kaltaiset koristeet säilyvät vahingoittumina höyrytyksen aikana. 2-in-1 -käsine suojaa käsiä kuumalta höyryltä ja laite on helppo säilyttää pussissa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta