Tuotetiedot

Clean & Care 3in1. Kalkinpoistoaine, rasvapoistoaine ja desinfioitiaine astian- ja pyykinpesukoneille yhdessä pussissa. Poistaa kalkkisaostumia, rasvaa ja hajuja jättäen raikkaan ja puhtaan koneen. Sisältää 12 x 50 gr pusseja.

Tärkeimmät ominaisuudet

Pidä huolta laitteidesi ihanteellisesta suorituskyvystä

Haluamme auttaa sinua pitämään huolta laitteidesi ihanteellisesta suorituskyvystä. Siksi suosittelemme Clean & Care 3 in 1 -tuotetta. Rasvaa ja kalkkia poistamalla se tarjoaa tehokasta kalkinpoistoa ja pitää astianpesukoneesi ja pyykinpesukoneesi puhtaina.

Clean & Care 3 in 1 – poistaa kalkin ja rasvan sekä puhdistaa

Vaivatonta kunnossapitoa. Clean & Care 3 in 1 poistaa kalkkia ja rasvaa, samalla kun puhdistaa putket ja laitteen sisäosat. Käytä kerran kuussa pyykinpesukoneen ja astianpesukoneen ihanteellisen suorituskyvyn ylläpitämiseen

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

No Brand - Pesukoneen puhdistussetti - M3GCP200
Super Clean WM

Super Clean -rasvanpoistoaine pyykinepesukoneille. Poistaa rasvajäämiä oven tiivisteistä, putkista sekä rummusta, joihin saostumia kertyy ajan saatossa. Estää pyykkien tahriintumista ja epämiellyttäviä hajuja. Sisältää 2 x 50 gr pusseja.

No Brand - Pesukoneen puhdistussetti - M3GCP300
Super Care

Super Care kalkinpoistoaine pyykin- ja astianpesukoneille. Poistaa ja ehkäisee kalkkisaostumia ja epämiellyttäviä hajuja. Sisältää 2 x 100 gr pussia.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille