Tuotetiedot

FreshScent Pure Steam -höyrytuoksu Electroluxin PerfectCare 700, 800 & 900 -sarjojen edestä täytettäviin pesukoneisiin ja kuivaaviin pesukoneisiin. Vähentävät pesutarvetta ja sitä kautta vähentävät vaatteiden kulumista pidentävät niiden käyttöikää. Sisältää 1 kierrätetystä muovista valmistettu 300 ml pullo (rittoisuus n. 15 sykliä).

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Raikkaat ja käyttövalmiit vaatteet – 15 minuutissa

Nauti vasta pestyjen vaatteiden raikkaudesta pesemättä vaatteita jokaisen käyttökerran jälkeen. Hellävaraisen höyryn ja Steam Fragrance -toiminnon ainutkertaisen yhdistelmän avulla säilytät vaatteesi uudenveroisina ja raikkaan tuoksuisina – kaikki tämä nopeasti 15 minuutissa. Käytä yhdessä Electrolux PerfectCare -pesukoneiden FreshScent-järjestelmän kanssa.

Steam Fragrance

Huolella valitussa hajusteessamme yhdistyvät raikkaat sitruunan vivahteet ja pehmeät kukkaisvivahteet, jotka jättävät vaatteesi raikkaan tuoksuisiksi ja puhtaan tuntuisiksi.

Raikkaat vaatteet, 96 % vähemmän vettä*

FreshScent-järjestelmä käyttää 96 % vähemmän vettä. Se on ympäristöystävällisempi ja jättää vaatteet uudennäköisiksi ja -tuntuisiksi pidemmäksi aikaa käyttämällä höyryä täysien pesuohjelmien sijaan.

*Käytä höyryä saadaksesi vaatteista jälleen raikkaat ja säästä yli 40 litraa vettä pesukertaa kohti. Testattu 1 kg:lla hellävaraisen pesun vaativia vaatteita, jotka pestiin FreshScent-ohjelmalla. Ohjelmaa verrattiin Hienopesu-ohjelmaan.

Raikasta vaatteet vaivattomasti

Vasta pestyjen vaatteiden ensiluokkainen raikkaus. Lisää Steam Fragrance -hajustetta pakkauksen korkilla 20 ml huuhteluainelokeroon ja käynnistä FreshScent- tai Cashmere-ohjelma.

Pakkaus kierrätettyä PET-muovia (polyeteenitereftalaatti)

Steam Fragrance -hajusteemme toimitetaan kierrätetyssä PET-muovipakkauksessa. Sen avulla vaatteet on helppoa pitää raikkaina, ja materiaali on myös ympäristöystävällinen.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone