Tuotetiedot

FreshScent Pure Steam -höyrytuoksu Electroluxin PerfectCare 700, 800 & 900 -sarjojen edestä täytettäviin pesukoneisiin ja kuivaaviin pesukoneisiin. Vähentävät pesutarvetta ja sitä kautta vähentävät vaatteiden kulumista pidentävät niiden käyttöikää. Sisältää 1 kierrätetystä muovista valmistettu 300 ml pullo (rittoisuus n. 15 sykliä).

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Raikkaat ja käyttövalmiit vaatteet – nopeasti 15 minuutissa

Nauti vasta pestyjen vaatteiden raikkaudesta pesemättä vaatteita jokaisen käyttökerran jälkeen. Hellävaraisen höyryn ja Steam Fragrance -toiminnon ainutkertaisen yhdistelmän avulla säilytät vaatteesi uudenveroisina ja raikkaan tuoksuisina – kaikki tämä nopeasti 15 minuutissa. Käytä yhdessä Electrolux PerfectCare -pesukoneiden FreshScent-järjestelmän kanssa.

Raikkaus, joka tuoksuu

Huolella valitussa hajusteessamme yhdistyvät raikkaat sitruunan vivahteet ja pehmeät kukkaisvivahteet, jotka jättävät vaatteesi raikkaan tuoksuisiksi ja puhtaan tuntuisiksi.

Raikkaat vaatteet ja 96 % vähemmän vettä*

FreshScent-järjestelmä käyttää 96 % vähemmän vettä. Se on ympäristöystävällisempi ja jättää vaatteet uudennäköisiksi ja -tuntuisiksi pidemmäksi aikaa käyttämällä höyryä täysien pesuohjelmien sijaan.

*Käytä höyryä saadaksesi vaatteista jälleen raikkaat ja säästä yli 40 litraa vettä pesukertaa kohti. Testattu 1 kg:lla hellävaraisen pesun vaativia vaatteita, jotka pestiin FreshScent-ohjelmalla. Ohjelmaa verrattiin Hienopesu-ohjelmaan.

Raikasta ja vaivatonta tyyliä

Vasta pestyjen vaatteiden ensiluokkainen raikkaus. Lisää Steam Fragrance -hajustetta pakkauksen korkilla 20 ml huuhteluainelokeroon ja käynnistä FreshScent- tai Cashmere-ohjelma.

Pakkaus kierrätettyä PET-muovia (polyeteenitereftalaatti)

Steam Fragrance -hajusteemme toimitetaan kierrätetyssä PET-muovipakkauksessa. Sen avulla vaatteet on helppoa pitää raikkaina, ja materiaali on myös ympäristöystävällinen.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille