Tuotetiedot

Vaatteet eivät aina tarvitse täyttä vesipesua, vaan pelkkä nopea raikastus saattaa riittää. Käytä Steam Fragrance -höyrytuoksua yhdessä höyryohjelman kanssa, niin vaatteesi saavat hennon vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksun.

Tärkeimmät ominaisuudet

Höyrytä ja raikasta vaatteesi vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksulla.

Vaatteet eivät aina tarvitse täyttä vesipesua, vaan pelkkä nopea raikastus saattaa riittää. Käytä Steam Fragrance -höyrytuoksua yhdessä höyryohjelman kanssa, niin vaatteesi saavat hennon vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksun.

Höyrytä vesipesun sijaan ja säästä jopa 96 % vettä.*

Kun valitset vesipuhtaan uuninpesun sijaan höyryohjelman, vettä kuluu vain kaksi litraa. Ja kun lisäät vihreää teetä ja sitrushedelmiä huokuvaa Steam Fragrance -höyrytuoksua, vaatteet tuoksuvat kuin vasta pestyiltä. Parempi vaatteille, parempi ympäristölle!

*Perustuu sisäiseen testiin, jossa pestiin 1 kg:n pyykkimäärä höyryohjelmalla ja hienopesuohjelmalla.

Höyrytä kaikki vaatteet, jopa herkät materiaalit.

Höyryttäminen sopii täydellisesti käsin pestävien villa-, kashmir-, silkki-, puuvilla- ja synteettisten vaatteiden raikastamiseen – jopa silloin, kun niissä on paljetteja tai pitsiä.

Raikasta vaatteesi kun sinulle sopii.

Ajansäästötoiminnon ansiosta pääset nauttimaan raikkaista vaatteista 25, 20 tai jopa vain 15 minuutissa. Lisää vain Green Tea Citrus Steam Fragrance -höyrytuoksu huuhteluainelokeroon ja valitse höyryohjelma, niin saat pian nauttia vastapestyn tuoksuisesta pyykistä.

Uudistettu koostumus, jossa on eteerisiä öljyjä.

Sen uudistettu koostumus sisältää eteerisiä öljyjä, ja siinä tuoksuvat vihreä tee ja sitrushedelmät. Bergamottia, verbenaa ja sitruunaa huokuva tasapainoinen sitrustuoksu, jota värittää ihanasti valkoisten kukkien tuoksu.

Säästä vettä ja vähennä pakkausjätteen määrää.

Säästä vettä ja vähennä jätteen määrää: Green Tea Citrus Steam Fragrance -höyrytuoksun pakkaus on kierrätettyä PET-muovia. Se tarjoaa erityisen helpon ja ympäristöystävällisen tavan pitää vaatteet raikkaina.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta