Tuotetiedot

"Tulovesiletku turvaventtiilillä ja liittimillä kylmävesiliitäntään pesukoneisiin, kuivaaviin pesukoneisiin ja astianpesukoneisiin. Enimmäispaine 60 baaria ja 25°C. Lliittimen koko 3/4"". Letkun toisessa päässä suora liitäntä, toisessa kulma. Pituus 2.5 m. Sisältää 1 kpl."

Tärkeimmät ominaisuudet

Estä kuumavesivahingot

Turvajärjestelmällä varustetussa vedenottoletkussa on erityinen sulkuventtiili, joka reagoi vesikontaktiin. Se estää veden virtauksen kytkeytyessään päälle. Letkussa oleva pieni ikkuna ilmoittaa kun letku tulisi vaihtaa.

Estä vesivahingot turvajärjestelmällä varustetun vedenottoletkun avulla

Turvajärjestelmällä varustetun vedenottoletkun erikoisventtiili estää veden virtauksen joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Näin se estää vuodot ja vesivahingot. Letkussa oleva pieni ikkuna muuttuu punaiseksi, kun letku tulisi vaihtaa.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kuva keittiöstä

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Vesiletku - E2WII250A
Tulovesiletku - Classic

"Tulovesiletku liittimillä kylmävesiliitäntään pesukoneisiin, kuivaaviin pesukoneisiin ja astianpesukoneisiin. Enimmäispaine 60 baaria ja 25°C. Letkun halkaisija 20/27 mm, liittimen koko 3/4"". Letkun toisessa päässä suora liitäntä, toisessa kulma. Pituus 2...

Electrolux - Vesiletku - E2WIS150A
Tulovesiletku - Turvaventtiilillä

Vedentulon pysäyttävä järjestelmä suojaa vesivahingoilta. Sulkuventtiili kytkeytyy toimintaan joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, ja letkussa oleva ilmaisin osoittaa letkun vaihtotarpeen. Pituus 1,5 m.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille