
Sous vide -keittimet ja sirkulaattorit
Tutustu sous vide -keitinten valikoimaamme, ja saat tarkkuutta ja joustavuutta ruoanlaittoon – ja täydellisiä lopputuloksia kotonasi. Sous vide -keitin, jota kutsutaan myös sirkulaattoriksi, helpottaa ravintolatasoisten ruokien valmistamista kotona. Kypsennä liha, kala tai vihannekset aina juuri oikeassa lämpötilassa.

Täysi ruoanlaiton hallinta sous vide -keittimillä
Sous vide -keittimemme tekevät kattilassa tai vesiastiassa työskentelystä helpompaa. Valmista mehukkaita pihvejä, mureita kalafileitä tai rapeita vihanneksia tasaisella lämpötilalla ja täydellisellä tarkkuudella. Saat ravintolatasoisia arkiruokia ja juhla-aterioita kotonasi.

Valmista mehukkaita pihvejä ja mureita kalafileitä kotona

Tarkka lämpötila, täydellinen lopputulos

Säästä aikaa ja tilaa keittiössä
Usein kysyttyjä kysymyksiä sous vide -keittimistä
Keittimet ovat pieniä ja joustavia, ja niitä voi käyttää suoraan kattilassa tai vesiastiassa. Sous vide -toiminnollisissa uuneissa taas voit valmistaa useita ruokalajeja samanaikaisesti.
Käytä vakuumipusseja tai kuumuutta kestäviä elintarvikekäyttöön tarkoitettuja pusseja. Vältä muovipusseja, joita ei ole tarkoitettu ruoanlaittoon.
Kyllä! Oikeassa lämpötilassa voit valmistaa useita raaka-aineita yhtä aikaa. Keitin kierrättää vettä tasaisesti, minkä ansiosta kaikki ainekset kypsentyvät täydellisesti.
Sous vide -keittimien kanssa käy melkein mitkä tahansa kattilat tai muut suuret vesiastiat. Tarkista vain, että vesi peitttää keittimen alhaisimman ja ylimmän tason koko kypsennyksen ajan.
Kyllä! Sirkulaattori on joustava ja toimii loistavasti lihan, kalan, vihannesten ja jopa kananmunien valmistukseen. Säätelemällä lämpötilaa ja kypsennysaikaa saat aina täydellisen rakenteen ja lopputuloksen.



