Siirry pääsisältöön
Tarjouksia koko kotiin – jopa 35 % alennus
Raaka-aineita, kuten lohta ja yrttejä leikkuulaudoilla.

Sous vide -keittimet ja sirkulaattorit

Tutustu sous vide -keitinten valikoimaamme, ja saat tarkkuutta ja joustavuutta ruoanlaittoon – ja täydellisiä lopputuloksia kotonasi. Sous vide -keitin, jota kutsutaan myös sirkulaattoriksi, helpottaa ravintolatasoisten ruokien valmistamista kotona. Kypsennä liha, kala tai vihannekset aina juuri oikeassa lämpötilassa.

Vakuumipakattu liha lasketaan vesihauteeseen, jossa on sous vide -keitin.

Täysi ruoanlaiton hallinta sous vide -keittimillä

Sous vide -keittimemme tekevät kattilassa tai vesiastiassa työskentelystä helpompaa. Valmista mehukkaita pihvejä, mureita kalafileitä tai rapeita vihanneksia tasaisella lämpötilalla ja täydellisellä tarkkuudella. Saat ravintolatasoisia arkiruokia ja juhla-aterioita kotonasi.

Valmista mehukkaita pihvejä ja mureita kalafileitä kotona

Sous vide -keitin kierrättää vettä ja pitää sen lämpötilan tasaisena, jotta myös raaka-aineet valmistuvat tasaisesti. Ei enää arvailua, vaan aina mehukasta lihaa, mureaa kalaa ja täydellinen rakenne vihanneksille.

Tarkka lämpötila, täydellinen lopputulos

Keitin on helppo asettaa kattilaan tai vesiastiaan, ja voit käyttää sitä kaikkien ruokien kanssa. Voit valmistaa useita ruokalajeja samanaikaisesti tai kokeilla vaikka uusia reseptejä ilman stressiä – ihanteellinen ratkaisu sekä arkeen että juhlaan.

Säästä aikaa ja tilaa keittiössä

Sous vide -keittimen avulla saavutat ammattimaisia lopputuloksia ilman suuria keittiövälineitä. Keitin on pieni ja helppo säilyttää, ja sen avulla valmistat ruokaa tarkkuudella myös pienessä keittiössä. Täydellistä sinulle, joka haluat kokeilla uusia tekniikoita ja viedä arkiruokasi gourmettasolle.

Sous vide höyryuunissa – ilman lisätarvikkeita

Jos haluat viedä ruoanlaittosi seuraavalle tasolle, tutustu höyryuuneihimme, joissa on sous vide -toiminto. Höyry ja tarkka lämpötilansäätely takaavat ammattimaisen lopputuloksen – ilman erillistä sous vide -keitintä. Täydellistä silloin, kun haluat valmistaa useita ruokalajeja samanaikaisesti tai luoda gourmettasoisia ateriakokonaisuuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sous vide -keittimistä

  • Keittimet ovat pieniä ja joustavia, ja niitä voi käyttää suoraan kattilassa tai vesiastiassa. Sous vide -toiminnollisissa uuneissa taas voit valmistaa useita ruokalajeja samanaikaisesti.

  • Käytä vakuumipusseja tai kuumuutta kestäviä elintarvikekäyttöön tarkoitettuja pusseja. Vältä muovipusseja, joita ei ole tarkoitettu ruoanlaittoon.

  • Kyllä! Oikeassa lämpötilassa voit valmistaa useita raaka-aineita yhtä aikaa. Keitin kierrättää vettä tasaisesti, minkä ansiosta kaikki ainekset kypsentyvät täydellisesti.

  • Sous vide -keittimien kanssa käy melkein mitkä tahansa kattilat tai muut suuret vesiastiat. Tarkista vain, että vesi peitttää keittimen alhaisimman ja ylimmän tason koko kypsennyksen ajan.

  • Kyllä! Sirkulaattori on joustava ja toimii loistavasti lihan, kalan, vihannesten ja jopa kananmunien valmistukseen. Säätelemällä lämpötilaa ja kypsennysaikaa saat aina täydellisen rakenteen ja lopputuloksen.

Tutustu Electroluxin valikoimaan

Tyhjiöpakkauslaite

Säilytä maut ja mehukkuus tyhjiöpakkauslaitteella – täydellinen sous videen.

Katso tyhjiöpakkauslaitteet

Pussit ja tarvikkeet

Käytännöllisiä vakuumipusseja ja muita tarvikkeita ruoanlaittoa helpottamaan.

Tutustu sous vide -pusseihin

Keittiön pienlaitteet

Tutustu muiden keittiön pienlaitteiden valikoimaamme.

Katso keittiön pienlaitteet