Tuotetiedot

MaxiFlex -astianpesukoneen aterinkorin ansiosta erilaisten ruoanlaittovälineiden peseminen on helppoa. Kolmas aterinkori haarukoiden, veitsien, lusikoiden sekä ruoanlaittovälineiden täyttöä helpottavilla opasteilla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

Täydellinen erilaisille ruoanlaittovälineille

MaxiFlex -astianpesukoneen aterinkorin ansiosta erilaisten ruoanlaittovälineiden peseminen on helppoa. Kolmas aterinkori haarukoiden, veitsien, lusikoiden sekä ruoanlaittovälineiden täyttöä helpottavilla opasteilla.

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

MaxiFlexin avulla peset kaikki ruokailuvälineet yhdellä kertaa

MaxiFlex-laatikko on tarkoitettu lähes kaikenmuotoisia ja -kokoisia ruokailu- ja keittiövälineitä varten. Olivatpa välineet sitten suuria tai muodoltaan hankalia, mukautettavien erottimien ja syvän laatikon ansiosta niiden peseminen onnistuu helposti.

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

SatelliteClean tarjoaa täydellisen suihkutuksen 

SatelliteClean varmistaa huippuluokan pesutulokset ja toimii jopa kolme kertaa tehokkaammin vakiomalliin verrattuna. Kaksoiskiertoon perustuva varsi muuttaa jatkuvasti suihkutuskulmaa suurimpienkin astioiden tehokkaaksi puhdistamiseksi.

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

Ei enää astianpesuun liittyvää arvailua QuickSelectin ansiosta

QuickSelect on helppo tapa käynnistää mukautettu pesuohjelma. Voit valita ohjelman keston liukukytkimellä ja lisätä lisätoimintoja yhdellä napautuksella - se ei ole koskaan ollut helpompaa. Sen jälkeen voit rentoutua, sillä kone hoitaa loput. 

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

Kolme kertaa paremmat kuivaustulokset AirDry-toiminnolla 

Uusi AirDry-teknologia viimeistelee kuivauksen luonnollisen ilmavirtauksen avulla tuottaen jopa kolme kertaa paremmat kuivaustulokset luukku kiinni kuivaaviin koneisiin verrattuna. Erinomaisen kuivauksen takaamiseksi luukku avautuu 10 cm verran ohjelman loppuvaiheessa ja päästää kostan ilman ulos sekä kuivan ilman sisään.

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEM48320L

Lattiaan heijastuva väri kertoo pesuohjelman tilan

Lattiaan heijastuva valo kertoo pesuohjelman tilan ilman turhaa melua. Äänimerkin sijaan kone näyttää ohjelman tilan heijastamalla pisteen lattiaan. Punainen valo kertoo käynnissä olevasta ohjelmasta, vihreä valo sen päättymisestä. 

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

4

Hyvä tiskikone

arvostellut katar 23 syyskuuta 2021

Hyvä pesutulos, astiat ovat kuivia, pinttynyt lasikin tuli kuin uutena koneesta ulos. Ainoa miinus on ne silikonipidikkeet, Ultima Thule-sarjan lasi ei pysynyt niiden avulla pystyssä, vaan kaatui ja halkesi. Muuten olen tosi tyytyväinen. Eritoten erillinen välinetaso on aivan loistava juttu.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • katar suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
1

Pettymys

arvostellut PettynytPiia 24 toukokuuta 2021

Meidän kodin kaikki koneet on Electrolux/AEG, mutta tämä on todella suuri pettymys! Koska tähän laitetaan kolmeen tasoon astioita ja ruokailuvälineitä, mihinkään ne eivät kunnolla mahdu! Jos sulla on ihan perus korkea lasi (13,5 cm) se ei mahdu keskimmäiselle tasolle! Isojen lautasten (halk. 26,8cm) vuoksi et voi laittaa keskimmäistä tasoa alemmaksikaan, koska silloin isot lautaset eivät mahdu. Jos laitat korkeat lasit alatasolle, ne heiluvat siellä, koska lautasritilät ovat alastaitettavat. Keskimmäisellä tasolla on
oudon pieni rivi oikealta toisena, johon ei mahdu oikein mitään. Myöskin keskimmäisen tason vasemmalla olevalle pienelle 'ylähyllylle' ei mahdu eikä pysy mikään. Lasit luistavat keskimmäisellä tasolla, paitsi yhdessä kohtaa, jossa on kumiset liukuesteet. Myöskään ylätasolle ei mahdu kunnolla kauhat yms. vähän paksummat välineet. Lisäksi kone on suht kovaääninen. Joka kerta, kun joudun jotain laittamaan koneeseen, nieleskelen pettymystäni!

 • Muotoilu
  1
 • Toiminnat
  1
 • Laatu
  2

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
2

Tyytymätön hankintaan

arvostellut Taalasmaa 03 toukokuuta 2021

Olen pettynyt tuotteen laatuun. Keski- ja yläkori heiluvat. Ihan kuin ne olisivat huonosti kiskoissa kiinni. Keskikori jumittaa ulos vedettäessä. Muoviosat ovat kepoisen oloisia. Keskitasossa hyvää on kuminen lasiteline jonka päällä kupit pysyvät hyvin paikoillaan. Ja ylätasossa hyvää on veitsiteline. Alatason "pinnat" vääntyvät tosi helposti. Pesee kuitenkin hyvin, ainakin uutena. Ja todella miellyttävä ominaisuus on koneen aukaisu ohjelman loputtua, sekä koneen nivelletty luukku, jonka avulla luukku pysyy aina juuri sopivasti auki, jolloin kone ei haise milloinkaan pahalle.
Ps. Olen laittanut korien laadusta palautetta myös asiakaspalveluunne kysymyksien kera, mutta ainakaan vielä en ole saanut vastausta. siitä on nyt 5 päivää vaille kuukausi aikaa.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  1

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

En ollut pettynyt

arvostellut Antal 21 lokakuuta 2021 Käännetty kielestä unkarista

Perhe on täysin tyytyväinen laitteeseen. Helppokäyttöinen, ohjelmavaihtoehtoja on monia, kuivat astiat ovat erinomaisia ja puhdistusvaikutus on suuri. Toinen tuotteen etu on, että se toimii erittäin hiljaisesti. Kaikki voivat vain suositella tuotemerkkiä.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Antal suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - ESI8550ROX
Kalustepeitteinen, paneeli näkyvissä AirDry 60cm astianpesukone

60 cm, 15 astiastoa, Äänitaso: 44 dB(A), Energialuokka: A+++, AirDry, XtraDry, 6 ohj./5 lämp., Pesuohjelmat: AutoFlex 45°-70°, Säästöohjelma 50°C, Yhdistelmäpesu, Lasipesu 45°C, Tehopesu 70°C, A-luokan pikapesu 30 min.. Ajastin 1-24 h, Kalustepeitteinen, pa...

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - EEZ67300L
Kokonaan kalustepeitteinen AirDry 60cm astianpesukone

SprayZone -toiminto pesee keittoastiat tehokkaasti, jolloin esiliotus ei ole tarpeen. Korkeampi vedenpaine poistaa myös kiinni palaneet ruokajäämät ja rasvan jättäen astiat aina kirkkaan puhtaiksi.

Electrolux - Integroitava astianpesukone 45-60 cm - KEGB9300L
Kokonaan kalustepeitteinen AirDry 60cm astianpesukone

GlassCare -astianpesukone pesee kaikki lasit turvallisesti kirkkaan puhtaiksi. Yläkorin SoftGrips- ja SoftSpikes-pidikkeet pitävät lasit tukevasti paikoillaan. Alakorin lasiteline varmistaa pitkävartisten lasien hellävaraisen pesun.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi