Tuotetiedot

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ensiluokkaista säilytystä

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Single-Zone Pro mahdollistaa viinien ihanteellisen säilytyksen

Single Zone Pro -viinikaappi voidaan asettaa mihin tahansa lämpötilaan 5–20°C:n välillä, joten se sopii erinomaisesti kaikenlaisten viinien lyhyt- tai pitkäkestoiseen säilytykseen.

Hallinnoi viinikellariasi kuin sommelier. ONEO-sovelluksen avulla

ONEO-sovellus viinikaapin hallinnoimiseen mahdollistaa kokoelmasi skannaamisen, seuraamisen, hallinnoimisen ja täydentämisen helposti ja nopeasti. Vivinon kehittämä ja oman sommelier-tiimimme viimeistelemä sovellus tarjoaa vinkkejä viinien ja ruokien yhdistelemiseen ja asiantuntijoiden suosituksia.

Suojaa viinisi Cellaring Pro 5 Fundamentalsin avulla

Luo ihanteelliset olosuhteet viiniesi säilöntään ja anna niiden kypsyä tasaisesti Cellaring Pro 5 Fundamentalsin avulla: vakaa lämpötila, automaattinen yli 50 % ilmankosteus, hämärä säilytystila, tärinätön ympäristö ja laadukas ilmanvaihto.

LED-sivuvalo. Ihanteellinen valaistus viineillesi

LED-sivuvalon ansiosta voit luoda ja hallinnoida viinikokoelmasi ihanteellista valaistusta – näet kaikkien hyllyjen sisällön täysin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille