Tuotetiedot

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteelliset etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Viinikaapit - EWUD040B8B

Ensiluokkaista säilytystä

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Electrolux - Viinikaapit - EWUD040B8B

Dual-Zone Pro. Joustavasti kaikille viineille

Valkoviinit ja punaviinit. Tarjoilu tai säilyttäminen. Dual-Zone Pro pitää viinien lämpötilan kohdallaan. Käytä eri asetuksia eri osastoissa – aseta yksi 6–12 °C:seen valkoviinejä varten ja toinen 14–20 °C:seen punaviinejä varten. Tai aseta osaston lämpötila 12–14 °C:seen säilytystä varten.

Electrolux - Viinikaapit - EWUD040B8B

Hallinnoi viinikellariasi kuin sommelier. OENO-sovelluksen avulla

ONEO-sovellus viinikaapin hallinnoimiseen mahdollistaa kokoelmasi skannaamisen, seuraamisen, hallinnoimisen ja täydentämisen helposti ja nopeasti. Vivinon kehittämä ja oman sommelier-tiimimme viimeistelemä sovellus tarjoaa vinkkejä viinien ja ruokien yhdistelemiseen ja asiantuntijoiden suosituksia.

Electrolux - Viinikaapit - EWUD040B8B

Suojaa viinisi Cellar Pro 5 Fundamentalsin avulla

Luo ihanteelliset olosuhteet viiniesi säilöntään ja anna niiden kypsyä tasaisesti Cellar Pro 5 Fundamentalsin avulla: vakaa lämpötila, korkea ilmankosteus, UV-valoton hämärä säilytystila, laadukas ilmanvaihto ja tärinätön ympäristö

LED-sivuvalo. Ihanteellinen valaistus viineillesi

LED-sivuvalon ansiosta voit luoda ja hallinnoida viinikokoelmasi ihanteellista valaistusta – näet kaikkien hyllyjen sisällön täysin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu