Tuotetiedot

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteelliset etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ensiluokkaista säilytystä

Esittele koko viinikokoelmasi 800 Perfect Shelving avulla. Ulosvedettävät puuhylly ovat suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen etäisyyden kaikille 750 ml:n pulloille jotta etiketit eivät naarmuunnu.

Dual-Zone Pro. Joustavasti kaikille viineille

Valkoviinit ja punaviinit. Tarjoilu tai säilyttäminen. Dual-Zone Pro pitää viinien lämpötilan kohdallaan. Käytä eri asetuksia eri osastoissa – aseta yksi 6–12 °C:seen valkoviinejä varten ja toinen 14–20 °C:seen punaviinejä varten. Tai aseta osaston lämpötila 12–14 °C:seen säilytystä varten.

Hallinnoi viinikellariasi kuin sommelier. ONEO-sovelluksen avulla

ONEO-sovellus viinikaapin hallinnoimiseen mahdollistaa kokoelmasi skannaamisen, seuraamisen, hallinnoimisen ja täydentämisen helposti ja nopeasti. Vivinon kehittämä ja oman sommelier-tiimimme viimeistelemä sovellus tarjoaa vinkkejä viinien ja ruokien yhdistelemiseen ja asiantuntijoiden suosituksia.

Suojaa viinisi Cellaring Pro 5 Fundamentalsin avulla

Luo ihanteelliset olosuhteet viiniesi säilöntään ja anna niiden kypsyä tasaisesti Cellaring Pro 5 Fundamentalsin avulla: vakaa lämpötila, automaattinen yli 50 % ilmankosteus, hämärä säilytystila, tärinätön ympäristö ja laadukas ilmanvaihto.

LED-sivuvalo. Ihanteellinen valaistus viineillesi

LED-sivuvalon ansiosta voit luoda ja hallinnoida viinikokoelmasi ihanteellista valaistusta – näet kaikkien hyllyjen sisällön täysin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille